Projektipäällikkö, Työmaapäällikkö, Tarjouspäällikkö voimajohdot
Eltel

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueena on Pohjoismaat. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltel osallistuu kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. 
Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6200 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa tilikaudella 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

 

Eltelin Suomen organisaatiolla tekemistä riittää ja suuria projekteja on käynnissä ja alkamassa useita. Siksi haussa on nyt

Projektipäällikkö, voimajohdot

vastaamaan nimetyistä voimajohto-projekteistasi ja pitämään huolen siitä, että projektisi menevät menestyksekkäästi maaliin niin talouden, aikataulun, laadun kuin turvallisuudenkin osalta.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset vankan kokemuksen infrarakentamisen projektien johtamisesta. Toivomme, että sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä projektijohtamisesta betoni-, silta- tai ratapuolen rakennusprojekteista tai suoraan voimajohtorakentamisen parista. Toimipisteesi on sovittavissa Suomen alueella.

Työmaapäällikkö, voimajohdot

vastaamaan nimettyjen voimajohto-projektien operatiivisesta toiminnasta työmailla. Pidät huolen siitä, että asentajat, alihankkijat ja muut sidosryhmät ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja toimit vankassa yhteistyössä projektista vastaavan projektipäällikön kanssa.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset vankan kokemuksen infrarakentamisen työmaiden johtamisesta. Toivomme, että sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä työmaajohtamisesta betoni-, silta- tai ratapuolen rakennusprojekteista tai suoraan voimajohtorakentamisen parista. Työmaapäällikkönä olet jatkuvassa komennustyössä.

Tarjouspäällikkö, voimajohdot

vastaamaan voimajohto-projektien tarjouslaskennasta vankassa yhteistyössä projektipäällikkö-, suunnittelija- ja muiden kollegoiden kanssa.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset vankan kokemuksen infrarakentamisen projektien tarjouslaskennasta. Toivomme, että sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä projektilaskennasta betoni-, silta- tai ratapuolen rakennusprojekteista tai suoraan voimajohtorakentamisen parista. Toimipisteesi on sovittavissa Suomen alueella.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa. 

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/35gGbO4


Lisätietoa tehtävistä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384647
  • Tehtäväalue: Johtotehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Avoin