(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, TVO Nuclear Services Oy
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme Olkiluotoon
 
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko kiinnostunut uusista ja mielenkiintoisista työtehtävistä? TVO Nuclear Services Oy (TVONS) hakee henkilöä osallistumaan ydinvoima-alan toimeksiantojen toteutukseen, asiakassuhteiden ylläpitoon ja sopimusten laatimiseen. Tehtävässäsi osallistut myös TVONS:n palvelujen myyntiin.

Minkälaista henkilöä haemme?

Olet aktiivinen, tartut toimeen ja saat aikaan tuloksia. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ovat edellytys tehtävän menetykselliseen hoitamiseen. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta ydinvoima-alasta, asiantuntijapalveluiden myynnistä ja kansainvälisistä projekteista. Tämä paikka on sinulle, joka pidät hallinnassa useita asioita yhtä aikaa, viet hallitusti projekteja maaliin asti sekä olet taitava verkostojen rakentaja ja ylläpitäjä.

Asiakkaamme ovat pääosin ulkomailla ja siksi sinulla tulee olla valmius matkustamiseen. Sinulla on lisäksi hyvä suomen sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittyä työssäsi ydinvoima-alan toimeksiannoissa. Lopullinen toimenkuva ja -nimike muodostuvat osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tule vahvistamaan osaamistasi ja kokemustasi mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa TVONSin toimitusjohtaja Timo Palomäki, puh. 0500 528 105, sähköposti timo.palomaki@tvo.fi.
 
Täytä hakemus mieluiten heti, mutta viimeistään 29.9.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat.