(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö (turvallisuusala)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on perinteikäs turvallisuusliike Tampereella, jonka erityisosaamista ovat erilaiset kameravalvontaratkaisut, kulunvalvonta sekä ovi- ja porttiautomatiikan turvajärjestelmät. Etsimme heille nyt osaajaa nimikkeellä

Projektipäällikkö (turvallisuusala)

Tehtävään valittavan henkilön vastuulla ovat itsenäisesti toteutettavat asiakasprojektit myyntityöstä tarjouslaskentaan sekä tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemustaustaa lukitus- tai turvallisuusalalta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä projektinhallintaosaamista. Työpaikka sijaitsee Tampereella ja hakijoilla oltava voimassaoleva ajokortti. Lisäksi työn alkaessa valitulle henkilölle haetaan turvasuojaajakortti.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän perinteikkäässä yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Projektipäällikkö (turvallisuusala). Tiedustelut: henri.kiiskila@temp-team.fi.