(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Turkuun - Runtech Systems
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Runtech Systems Oy on vuonna 1997 perustettu globaalisti toimiva sellu- ja paperiteollisuuden räätälöityjen järjestelmien toimittaja. Runtechin vahva kasvu ja jo pitkään jatkunut menestys perustuu asiakaslähtöiseen tapaan toimia. Patentoidut ratkaisut tarjoavat paperiteollisuudelle energia- ja tuotantotehokkuutta sekä paperikoneiden ajettavuutta parantavia innovaatioita.

Runtech Systems Turku (Entinen EV Group Oy) ammattitaitoon, luotettavaan teknologiaan ja reiluun palveluun on luotettu jo sadoissa paperikoneen optimointiprojekteissa jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan Suomessa ja ympäri maailman. Suurimmat asiakkuudet ovat Keski-Euroopassa ja Etelä-Afrikassa, kaukaisimmat Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa saakka.

Runtech Systems Oy kuuluu yhdysvaltalaiseen Gardner Denver -konserniin. Gardner Denver on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Yrityksellä on noin 7000 työntekijää yli 30 maassa.


Etsimme nyt kasvumme tueksi Turkuun PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan monipuolisista projekteistamme.

Projektipäällikkönä tehtäväsi pitää sisällään itsenäistä työskentelyä vaativissa järjestelmä- ja laitetoimitusprojekteissa.

Sinulta toivomme:

  • Aiempaa osaamista projektien vetämisestä mieluiten paperiteollisuuden piiristä, mutta muukin teollisuuden projektinhoitotausta huomioidaan
  • Hyviä kommunikointitaitoja
  • Järjestelmällistä työskentelyotetta ja kykyä hoitaa työt sovitussa aikataulussa
  • Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Jonkin 2D/3D-suunnitteluohjelmiston perusteiden hallintaa
  • Matkustusvalmiutta, sillä projektipäällikön rooli pitää sisällään n. 80-100 matkapäivää vuodessa

Sinulle tarjoamme vastuullisen roolin innovatiivisten tuotteiden parissa kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä, joka huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista monin eri tavoin ja pyrkii kehittämään jokaisen työntekijänsä ammattitaitoa pitkäjänteisesti ja yksilöllisesti. Työyhteisömme on tiivis ja tiimihenkemme hyvä. Lisäksi palkkaus ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.

Lisätietoja Runtech Systemsistä yrityksenä löydät osoitteesta: https://www.gardnerdenver.com/en/runtech


Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Tehtävää voit hakea Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten hakea kannattaa pikaisesti! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Jenni Räikkönen arkisin klo 9-16, p. 010 2306523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!


Tiedätkö jonkun, joka olisi juuri oikea henkilö tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!

PSST: Meillä Runtechilla on auki myös projekti-insinöörin -haku sekä vastaavat paikat myös Turussa! Katso kaikki hakuilmoitukset täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/