(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö (Turku)
Biovian Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt projektipäällikköä vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöamme.

Projektipäällikkönä tulet osaksi projektipäällikkötiimiä, joka vastaa monipuolisten kansainvälisten asiakasprojektien toteuttamisesta. Tehtävässäsi toimit projekteissa pääyhteyshenkilönä asiakkaalle ja toteuttavalle tiimille sekä vastaat projektin raportoinnista asiakkaille. Lisäksi vastaat aikataulutuksesta, työtehtävien suunnittelusta ja koordinoinnista sisäisesti. Teet läheistä yhteistyötä prosessikehityksen, laadunvalvonnan, tuotannon sekä projektijohdon ja myynnin kanssa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. luonnontieteellinen tai tekninen) ja aiempaa merkittävää kokemusta projektitoiminnasta. Työkokemus lääketeollisuudessa ja GMP-vaatimuksien ymmärtäminen on etu. Lisäksi tarvitset hyviä neuvottelutaitoja sekä halua ja kykyä ratkaista erilaisia ongelmatilanteita haastavissa biologisten lääkkeiden kehitys- ja tuotantoprojekteissa. Edellytämme erinomaista englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi arvostamme vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Biovianissa pääset kansainväliselle näköalapaikalle modernien bioteknologisten lääkeaihioiden kehityksessä ja tuotannossa. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 26.4.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "projektipäällikkö". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.