(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Kansallis-yhtiöt on turkulainen kiinteistösijoitus ja -kehitysyhtiö. Liiketoiminta keskittyy Turun ja Helsingin keskusta-alueille. Yhtiöllä on käynnissä tai käynnistymässä lukuisia kiinteistökehityshankkeita, joiden vuoksi tarvitaan lisää työvoimaa.

Haemme nyt projektipäällikköä kehityshankkeisiin.

Työnhakijalta toivotaan intohimoa kiinteistöalaa kohtaan. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus sekä toivomme hakijalta kokemusta rakennuttamisesta ja/tai kaavakehityksestä. Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja motivoitunut henkilö, joka haluaa oppia uutta ja menestyä työssään. Työn hoitaminen vaatii hyviä tietoteknisiä taitoja ja ajokorttia.

Työtehtävien kirjo on laaja ja tehtävät täsmentyvät projektien edetessä henkilön osaaminen huomioiden. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi laajat huoneistosaneeraukset, peruskorjaukset ja asemakaavaprosessin vaatimien selvitysten teettäminen.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle 16.11.2018 mennessä. Hakemukset otsikolla ”Projektipäällikkö". Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.