(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Turku
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Asiakkaamme ovat pääosin valtakunnallisia kiinteistönomistajia, joten Projektipäällikkönä vastaat eri puolilla Lounais-Suomea olevien kohteiden talonrakentamisen korjaus-, kunnossapito- ja muutoshankkeiden rakennuttamisesta sekä valvonnasta. Vastuullesi kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu ja seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen. Toimit myös sisäisenä asiantuntijana oman osaamisalueesi tehtävissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden, tiimisi ja muiden Colliers International Finlandin asiantuntijoiden kanssa.

Työn menestyksellisen hoitamisen vaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus (RKM/ Ins/ DI) sekä työkokemus projektitoiminnasta.

Kokemus suunnittelunohjauksesta ja kustannuslaskennasta sekä Lounais-Suomen talousalueen ja sen yrityselämän tunteminen lasketaan eduksesi. Olet myös omatoiminen, yhteistyökykyinen, oppimiskykyinen ja joustava tiimipelaaja. Sinulla on hyvä organisointikyky ja hallitset useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti. Esimies kokemus katsotaan eduksi.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtja Tomi Jokio tiistaina 7.8. klo 15.00 – 16.00 ja keskiviikkona 8.8. klo 9.00 – 10.00 puhelimitse 040 754 1732.

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 13.8.2018 mennessä.