(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Trigoni-hankkeeseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme asuntorakentamiseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ TRIGONI-HANKKEESEEN

YIT:n Trigoni-ehdotus valittiin Helsingin kaupungin ja Senaatin järjestämän Helsinki High-rise -arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailun voittajaksi lokakuussa 2018. Trigonin ydin ovat Pasilansillan eteläpuolelle suunnitellut jalusta sekä viisi tornirakennusta, joista kaksi sijaitsee kilpailun ns. aloitusalueella. Aloitusalueen ensimmäiseen, alueen korkeimpaan torniin on suunnitteilla 51 kerrosta ja sen korkeus on noin 180 metriä. Torniin on suunnitteilla hotelli, asuntoja sekä näköalaravintola. Toiseen, 40 kerrosta ja noin 140 metriä korkeaan torniin on suunnitteilla toimistoja ja asuntoja. Jalusta sisältää kaupallisia tiloja, kivijalkamyymälöitä ja pysäköintipaikkoja. Tornirakennusten ja jalustan katoille on suunniteltu oleskelu- ja kohtaamispaikkoja sekä asuntojen yhteiskäyttöpihoja. Aloitusalueelle arvioidaan syntyvän noin 500 asuntoa, 300 hotellihuonetta ja 1 000 työpaikkaa.

Trigonin ytimen muodostavat länsialueelle suunnitellut jalusta sekä viisi tornirakennusta, joista kaksi sijaitsee aloitusalueella. Jalusta kytkee tornit sisäisellä yhteydellä syksyllä 2019 avautuvaan kauppakeskus Mall of Triplaan ja luo samalla esteettömän jalankulkuyhteyden Veturitien ja Pasilansillan sekä Pasilankadun välille. Länsialue sisältää yhteensä noin 120 000 kerrosneliömetriä, ja sen kokonaisarvon arvioidaan olevan noin miljardi euroa.

Aloitusalueen tornien ja jalustan rakentaminen käynnistyy asemakaavoituksen valmistuttua, arviolta 2020–2021 ja sen on määrä valmistua vuoteen 2027 mennessä. Aloitusalueen laajuus on noin 67 000 kerrosneliömetriä ja sen arvo on noin 500 miljoonaa euroa.

Hankkeen jatkosuunnittelu kilpailuehdotuksen pohjalta on jo käynnistynyt. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme projektipäällikköä.

Projektipäällikkönä vastaat Pasilan Trigoni-hankkeen asuntojen rakennuttamisesta ja suunnittelun johtamisesta. Vastaat hankkeessa asuntorakentamisen osalta taloudesta, aikatauluista, ja asiakkaiden odotukset ylittävästä kokemuksesta. Hankkeella on myös kaupallisesta-, toimisto-, hotelli- ja tornirakennusten rungosta, julkisivusta tai talotekniikasta vastaavat ryhmät. Yhdessä rakennamme Helsinkiin elävää kaupunkia.

Projektipäällikkönä toimit esimiehenä hankkeen asuntorakennuttamisryhmälle. Teet tiivistä yhteistyötä hankkeen eri asiantuntijoiden kanssa, esimerkiksi laskennan, hankinnan ja työmaahenkilöstön kanssa. Olet yhteydessä myös hankkeen kumppaneihin YIT:n ulkopuolella, ja huolehdit esimerkiksi viranomaisyhteistyöstä ja työskentelet hankkeen konsulttien kanssa. Tiiviillä yhteydenpidollasi varmistat myös tyytyväiset asiakkaat ja alueen käyttäjät ja siellä vierailijat.

Olisitko sinä joukkueemme jäsen?

Ainutlaatuinen hankkeemme etsii rakentamisen taitajaa, jolla on jo aiempaa kokemusta vaativien tai erittäin vaativien asuntorakennushankkeiden läpiviennistä. Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus esimerkiksi projekti- tai työpäällikön tehtävän menestyksekkäästä hoitamisesta. Viranomaisyhteistyö pääkaupunkiseudulla on sinulle tuttua.

Trigonissa työskentelet tiiviissä Big room- ympäristössä, joka sijaitsee Pasilassa. Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja luotsaat tiimiäsi jämäkällä mutta reilulla otteella läpi hankkeen. Olet työssäsi itsenäinen ja oma-aloitteinen, mutta osaat myös osallistaa oikeat henkilöt kuhunkin tehtävään mukaan. Toimit työssäsi suunnitelmallisesti, ja omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä vahvan paineensietokyvyn. Toimit työssäsi aina arvojemme mukaisesti, ja koet ne omaksesi. Kehität omaa osaamistasi jatkuvasti, ja viet koko hankkeen toimintatapoja askeleen edelle.

Projektipäällikön tehtävässä odotamme diplomi-insinöörin tutkintoa rakennustekniikasta. Vahvojen vuorovaikutustaitojen lisäksi taidat työskentelyn myös englannin kielellä.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä hankejohtaja Jouni Forsmaniin, puh. 040 519 0129.

Hae tehtävään 24.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.