(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Etsimme Ouluun tai Rovaniemelle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ TOIMITILARAKENTAMISEEN

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko rakennuttamisen, suunnittelun johtamisen ja elinkaarihankkeiden kokenut tiimipeluri, joka haluaa kehittää sekä omaa osaamistaan että organisaation toimintaa? Tule projektipäälliköksi rentoon, mukavaan ja tiiviiseen yhteisöömme, jossa sinulla on tilaa onnistua ja tilaisuus kehittää koko yhteisömme arkea. Tiimimme vastaa toimitilahankkeiden suunnittelunohjauksesta ja toteutuksesta koko Pohjois-Suomen alueella. Meillä onkin parhaillaan käynnissä useita suuria opetusrakennuksia sekä toimitila- ja terveydenhuollon hankkeita. Lisäksi kuulumme Lapin keskussairaalan laajennusta toteuttavaan allianssiin. 

Projektipäällikkönä vastaat toimitilahankeaihioiden ja käynnissä olevien kehityshankkeiden sekä neuvottelu-urakoiden suunnittelunohjauksen ja projektinjohdon tehtävistä. Teetät tarvittavat selvitykset, viet kehitysaihioita eteenpäin ja huolehdit projektien tavoitteiden mukaisesta toteuttamisesta ja onnistuneesta lopputuloksesta yhdessä muun hankeorganisaation kanssa. Johdat hankkeiden suunnittelua ja vastaat suunnittelun hankinnasta sekä kehittämisestä.  

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja järjestelmällinen työote. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja olet motivoitunut löytämään erilaisia ratkaisuja yhdessä muiden kanssa. Työssä tarvitaan asiakaskeskeistä ja tuloshakuista asennetta sekä paineensietokykyä. Projektinhallintatyökalut ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja.

Odotamme sinulta vähintään 3 vuoden kokemusta projektipäällikön/työpäällikön tehtävistä tai 5 vuoden kokemusta projekti-insinöörin tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. rakennusalan DI, RI tai AMK-insinööri). Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta rakennuttamis-, suunnittelunohjaus-, kustannuslaskenta- ja/tai työmaatehtävien hoitamisesta. 

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa. 

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Haluamme, että jokainen tulee kuulluksi työssään ja saa mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.  

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekehityspäällikkö Janne Kananen, puh. 040 631 8181.

Hae tehtävään 30.9.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!