(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, tiiminvetäjä
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020
Haemme nyt Vantaalle projektipäällikköä kiinteistömanageerauksen tueksi vakituiseen työsuhteeseen. Etsitkö siis mielenkiintoista seuraavaa haastetta urallasi, jossa pääset hyödyntämään kiinteistöteknistä osaamistasi sekä palvelemaan asiakasta entistä paremmin? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä itse vaikuttamaan tehtäviisi erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Tässä liikkuvassa työssä pääset suunnittelemaan itse työpäivääsi ja työskentelemään joustavasti myös etänä. Olet kuitenkin osana Caverionin avointa ja ammattitaitoista tiimiä, joka tukee ja auttaa aina tarvittaessa. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että ansaitset kilpailukykyisen palkan lisäksi monipuoliset henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntaetu, sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Koemme myös tärkeäksi oman osaamisen kehittämisen ja ammattitaidon ylläpitämisen. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Kasvamme kiinteistömanageerauksen toimikentässä ja tavoitteenamme on tarjota entistä laajempaa asiantuntijaosaamista asiakkaillemme. Projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme vuokralaismuutos- ja perusparannusprojektien toteutuksesta ja toimit niissä vastuuhenkilönä. Lisäksi vastaan erilaisten muutos- ja perusparannustöiden suunnittelusta aina niiden luovutusvaiheeseen saakka. Työhösi kuuluu myös muutostöiden suunnittelun organisointi, urakoitsijoiden kilpailutus ja tarjousvertailu, projektien aikaiset johtamis- ja valvontatehtävät, projektikokoukset, sekä luovutus- ja takuutarkastukset ja projektien taloudellinen raportointi. Tiiminvetäjänä vastaat myös tiimisi toiminnasta ja ohjaat tiimisi jäseniä sekä huolehdit, että tiimisi työkuorma on optimaalinen.

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada projektitiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy vahvaa kokemusta erilaisista Due Diligence-raporteista, kuten kuntoarviot, kiinteistöjen tekniset tarkastukset ja -selvitykset, sekä aikaisempaa projektikokemusta. Toivomme sinulta myös sopivaa rakennus-, kiinteistö- tai talotekniikka-alan peruskoulutusta (DI/insinööri tai teknikko). Arvostamme nykyaikaisten projektinhallintatyökalujen ja -menetelmien sekä tietoteknisten työvälineiden osaamisen. Eduksi katsomme englannin kielen osaamisen, rakennuttamisen RAP/RAPS-koulutuksen ja esimieskokemuksen.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa yksikönpäällikkö Kai Lange, torstaina 10.9. klo 14-16 ja tiistaina 15.9. klo 11-13, p. 050 552 3002. #LI-TN1

Hae tehtävää 20.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.