Projektipäällikkö tietomallinnustehtäviin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Etsimme asiakkaallemme Tietoa Finlandille projektipäällikköä rakennussuunnittelun lähtötiedot -tiimiin, tukemaan koko ajan kasvavaa yritystä. Pääset hyppäämään osaksi huippuammattilaisten porukkaa ja työskentelemään tietomallinnuksen uraa uurtavassa yrityksessä. Tarjoamme sinulle työpaikan todella hyvällä sijainnilla, hyvillä eduilla ja loistavilla tulevaisuudennäkymillä. Jos kiinnostuit, laita hakemus tulemaan jo tänään, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet tiimissä, joka tuottaa monipuolista aineistoa rakennusuunnittelun lähtötiedoiksi. Työhösi kuuluu myös tiimisi mallintajien työn tukemista ja heidän projektiensa seurantaa ja ohjaamista. Tulet olemaan jonkun verran myös yhteydessä asiakkaisiin ja muihin yhteistyökumppaneihin muun muassa mittauksien järjestelyä varten.

Tarjoamme


* Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työhön
* Huipputyökalut ja todella ammattitaitoisen työporukan
* Perjantaiherkut ja kahvia niin paljon kuin jaksat juoda


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projektin johtamiseen liittyvät tehtävät (mm. viestintä ja projektin seuranta)
* Mallinnus- ja dokumentointitehtävien hands-on -tuki
* Mittaustehtävien järjestely ja suunnittelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutus (esim. arkkitehti tai rakennusinsinööri)
* Hallitset joko Archcad tai Revit -ohjelmiston käytön
* Vähintään noin vuosi työkokemusta vastaavista rakennusuunnittelu- tai tietomallinustehtävistä
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsomme kokemuksen mittaustietojen jatkokäsittelystä, työturvallisuuskortin sekä sujuvan englannin kielen taidon.

Etsimällämme projektipäälliköllä on:


* Hyvät ajanhallintataidot
* Kyky pitää langat käsissään ja hallita useampaa projektia samanaikaisesti
* Halu työskennellä osana tiimiä


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: 00100 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Tietoa Finladin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tietoa Finland Tietoa on suomalainen tietomallintamisen ja visualisoinnin palveluyritys, joka tuottaa myös luotettavat lähtötiedot tietomallipohjaisiin rakennushankkeisiin. Palvelumme parantavat kiinteistökehityksen, suunnittelun ja rakentamisen sujuvuutta sekä tuottavuutta. Konsultoimme, koordinoimme ja koulutamme - autamme tekemään asiat kunnolla. Olemme toimineet vuodesta 2000 ja työllistämme 30 huippuammattilaista.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1332168
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki