(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, tietoliikenneverkko
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Haemme Carunan valokuituverkkojen rakentamiseen projektipäällikköä

Projektipäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentamiseen liittyvien tehtävien ja suunnitelmien etenemisestä ja onnistumisesta. Työtehtäviin kuuluu muun muassa verkonrakentamisen laadun, kustannusten ja turvallisuusasioiden valvontaa sekä työn ohjausta projektin aikataulun mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä urakoitsijoiden kanssa. Projektikohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Lounais-Suomessa, joten työ edellyttää ajoittain liikkumisvalmiutta.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. sähkö/tietoliikennetekniikan insinööri
  • Vankkaa kokemusta valokuitu/sähköverkkojen rakentamisen projektihallinasta
  • Kokemusta ja ymmärrystä projektien johtamisesta, suunnitteluprosessista ja dokumentoinnista
  • Kykyä ohjata projektin resursseja tehokkaasti
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimme ennakkoluulottoman asenteen ja hyvän paineensietokyvyn omaavaa persoonaa, jolla on kyky ja halu ottaa vastuuta isojen projektien johtamisesta. Haluat toimia esimerkkinä ja ohjata työmaapäälliköitä / työnjohtajia ja urakoitsijoita parempiin tuloksiin. Tulet hyvin toimeen sosiaalisissa tilanteissa ja pystyt esiintymään vakuuttavasti.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Barona Kunnossapito Oy:n kautta Carunan valokuituprojektien pariin. Energia-ala ja sähkönsiirto ovat juuri nyt mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa, joten projektipäällikkönä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja tekemään työtäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Työhönottopiste on Espoossa, mutta työ edellyttää liikkumisvalmiutta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Heräsikö kysymyksiä? Voit olla yhteydessä Baronalta palvelujohtaja Markku Leinoseen puh. 050 472 6723.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 10.6.2019.