(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö teräshallirakentaminen Teräselementti Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen.

Yrityksemme tarjontaan kuuluvat teräshallit, teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin. Toteutamme vaativatkin julkisivusaneeraukset kustannustehokkaasti kokonaispalveluna.

Projektit toteutetaan joko tuoteosakauppoina tai tilaajan toimittamien suunnitelmien mukaan. Omien tuotteidemme kehittäminen pohjautuu vankkaan kokemukseen ja vuosien myötä kertyneeseen tietotaitoon. Käytämme julkisivutuotteitamme paljon omissa projekteissamme. Lisäksi ne ovat hyvin suosittuja materiaalitoimituksina.

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ halli- ja teräsrakentamisen tiimiimme

Projektipäällikkönä toimit asiakasrajapinnassa monipuolisten teräs- ja hallirakentamisen kohteidemme parissa. Toimit projektin asiakkuuden yhteyshenkilönä ja varmistat asiakaslupauksen toteutumisen. Tartut tarjouspyyntöihin ja kartoitat aktiivisesti uusia teräsrakentamisen kohteita. Projektipäällikkönä hallitset projektimyynnin tarjouksen laskemisesta aina valmiin kohteen luovuttamiseen. Asiakkainamme ovat valtakunnallisesti rakentamisen ammattilaiset. Työskentelet Lempäälän tai Seinäjoen toimipisteestämme käsin valtakunnallisesti.

Etsimämme henkilö on rakennusalan ammattilainen, jolla on kokemusta teräsrakentamisesta. Sinulla on rakennusalan koulutus (insinööri tai DI). Kykenet koordinoimaan tehokkaasti erilaisia teräsrakentamisen projekteja ja teet sujuvaa yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit luontevasti rakentamisen ammattilaisten parissa.

Tarjoamme sinulle tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa sekä vahvan ammattilaisten tiimin tuen. Saat mahdollisuuden olla osa mielenkiintoisia ja näyttäviä rakennushankkeita Suomen kasvukeskuksissa. Tutustu portfolioomme www.teraselementti.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 25.8. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.