(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Teollisuusrakentaminen
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

TEOLLISUUSRAKENTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan teollisuusrakentamisen liiketoimintayksikköämme.

Vastaat itsenäisessä roolissa teollisuusrakentamishankkeiden toteutuksesta johtamalla projektiorganisaatiota tyypillisesti hankkeen alusta loppuun saakka. Tehtävä sisältää suunnittelun hankintaa, suunnittelun ohjausta, urakoiden ja osaamisesi mukaan mahdollisesti teollisuusprosesseihin liittyvien laitteiden ja järjestelmien kilpailuttamista sekä rakentamisen ja mahdollisesti myös laite- tai järjestelmäasennusten ohjaamista. Tehtävät voivat olla myös hankesuunnittelun ohjausta tai muita monipuolisia asiantuntijatehtäviä tilaajan toiveen mukaan. Osallistut tarvittaessa myös toimialueen markkinointiin ja tarjoustoimintaan. Toimipaikkasi voi sijaita millä tahansa toimintapaikkakunnallamme.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa ja työkokemusta alalta yli kymmenen vuoden ajalta sekä näyttöä laajojen hankkeiden läpiviennistä koti- ja/tai ulkomailla, erityisesti teollisuuden hankkeista. Ymmärrät teollisuusprosessien ja logistiikan vaatimukset ja tarpeet ja osaat huomioida ne rakennushankkeen eri vaiheissa. Työssäsi sinulle on hyötyä mahdollisesta koko investointihankkeen, sisältäen niin rakentamisen kuin tuotantoprosessin, projektinjohtokokemuksesta. Eduksesi katsomme RAPS tai RAP -pätevyyden.  

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa teollisuusrakentamisen johtaja Kai Karlén, puh. 050 586 5383. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka samantein ja viimeistään kesälomailujen jälkeen - osoite on hakemukset@htj.fi.  Merkitse viestikenttään ”Projektipäällikkö, Teollisuusrakentaminen”.