(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, teollisuusmyynti
Cramo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa! Etsimme projektipäällikköä Kotka-Hamina alueen projektiin.

TOIMENKUVASI

Projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti nimetyn projektin taloudellisesta kannattavuudesta sekä myynnin ja operatiivisen toiminnan koordinoimisesta. Operatiivisessa toiminnassa apunasi on projekti-insinööri. Päivittäinen työsi sisältää tiivistä yhteydenpitoa niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Pääset työskentelemään kansainvälisten asiakkaiden kanssa, vastaamaan merkittävästä teollisuusprojektista ja kehittämään Cramon laajaa palveluvalikoimaa. Tehtäviisi kuuluu

 • vastaaminen projektin liikevaihto- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta
 • Cramon projektiorganisaation johtaminen prosessien mukaisesti
 • asiakassuhteiden kehittäminen ja myyntityö projektissa
 • vastaaminen yhteistyön toimivuudesta Cramon muun organisaation kanssa
 • vastaaminen HSE-asioiden toimivuudesta ohjeiden mukaisesti

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulee olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulee olla halu kehittää toimintaamme. Lisäksi odotamme sinulta

 • teknillistä ja/tai kaupallista koulutusta
 • vankkaa työkokemusta teollisuusprojektien parista ja näyttöjä menestyksekkäästi läpiviedyistä projekteista
 • vahvaa ymmärrystä projektien taloudellisesta kannattavuudesta ja tunnusluvuista
 • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
 • päätöksentekokykyä tiukoissakin tilanteissa sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
 • myynnillistä, suunnitelmallista ja systemaattista työskentelyotetta

Eduksi katsomme kansainvälisen työkokemuksen ja teollisuuden verkostoitumisen.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia – ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin kuin ennen. Me tiedämme, että tiedon jakaminen ja toistemme tukeminen ovat avain menestykseen. Sitoutuminen, luotettavuus ja luovuus ovat arvoja, joiden mukaan toimimme.

Nyt olemme jännittävällä matkalla, jonka määränpää on toimialamme korkein huippu. Saavuttaaksemme sen, tarvitsemme tiimiimme lisää motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers ja meillä on mainio päivä työmaalla.

HAE MUKAAN!   

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 27.3.2020 oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kysythän lisätietoja tehtävästä teollisuusmyynnin johtajalta Heikki Suhoselta, puh. 040 540 1545.