(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö teollisuuden teknologiahankkeisiin
Deloitte Finland - Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Kiinnostaako sinua johtavien teollisuusyritysten teknologia- ja järjestelmähankkeet? Etsimme uusista haasteista motivoituvaa transformaatiohankkeiden projektipäällikköä tukemaan teollisen toimialan kasvua teknologiatransformaatio ja -neuvonanto –tiimiin.

Työskentelemme asiakkaiden asiantuntijoiden kanssa heidän liiketoiminnan ja tietojärjestelmien kehityshankkeissa varmistaen, että hankkeen aikataulu, laajuus ja budjetti pysyvät suunnitellussa ja tavoitellut hyödyt saavutetaan. Tätä tukevat tehokkaat menetelmämme ja toimintatapamme. Toimeksiantosi liittyvät laajojen transformaatiohankkeiden tai yksittäisten tietojärjestelmäprojektin käynnistämiseen ja läpiviennin vetämiseen vastuullisessa roolissa. Toimit projekteissa yhteistyössä sekä asiakkaan että toimittajien kanssa. Lisäksi teemme yhteistyötä muiden palvelualueidemme ja kansainvälisten kollegoidemme kanssa. Arvostamme monipuolista asiantuntijuutta, joten rooliasi on mahdollista muovata osaamisesi, aikaisemman kokemuksesi sekä kiinnostuksen kohteidesi pohjalta.

Mitä me tarjoamme?

Etsit sitten uusia näkökulmia, monipuolisempaa toimintaympäristöä tai motivoituneita huippukollegoita niin meillä pääset hyödyntämään vahvuuksiasi ja osoittamaan taitojasi monipuolisesti. Meillä Deloittella työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Meidän yrityskulttuurissa otetaan huomioon yksilöt ja panostetaan erityisesti palautteen antamiseen. Tarjoamme toimivia ja laadukkaita ratkaisuja asiakkaillemme ja tavoitteemme on tehdä asiakkaisiimme, toisiimme ja yhteiskuntaamme positiivinen vaikutus.

Sinustako uusi deloittelainen?

Pääsevätkö vahvuutesi oikeuksiinsa, kun vedät ja hallinnoit laajoja teknologia– ja järjestelmäkokonaisuuksia? Tunnistatko hankkeen keskeiset tehtävät ja riskit sekä pystytkö viestimään ne ytimekkäästi johtoportaalle? Ymmärrätkö muutosjohtamisen tärkeyden ja osaat soveltaa sitä kehityshankkeen sidosryhmähallintaan, muutosviestintään ja koulutukseen? Arvostamme:
  • vähintään 5 vuoden työkokemusta tietojärjestelmäprojektien tai -hankkeiden vetämisestä
  • kokemusta projekti- tai hanketoimiston (PMO) perustamisesta ja sen pyörittämisestä
  • ymmärrystä projekti- tai hankehallintamenetelmistä ja niiden soveltamisesta käytännössä
  • suullista ja kirjallista kommunikointi- ja viestintäkykyä suomeksi ja englanniksi
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kykyä tunnistaa teknologiahankkeiden menestystekijöitä, mahdollisia uhkia ja riskejä
  • aikaisempaa konsultointikokemusta tai kokemusta sisäisen konsultin roolissa
  • eduksesi on lisäksi kokemus teollisuustoimialalta sekä SAP-osaaminen
     
Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae jättämällä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 11.12.2019. Heräsikö sinulla kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Mika Järvensivu (teollisuustoimialasta vastaava partner) kertoo sinulle mielellään lisää. Mikan (040 7725 889) tavoitat parhaiten 3.12. tai 10.12. klo 10.00-12.00. Rekrytointiprosessia koskevat kysymykset voit osoittaa rekrytiimille osoitteeseen rekry@deloitte.fi.

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi. Deloitten teollisuus -toimialayksikön toiminnasta ja palveluista löydät lisätietoa www.deloitte.com/fi/teollisuus -linkin kautta.