(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö teollisuuden sähkötöihin
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Haemme projektipäällikköä Tampereen alueelle vastaamaan teollisuuden sähköurakoista.

Caverionilla pääset osaksi huipputiimiä, joka toteuttaa asiakkailleen sähköautomaation ratkaisuja. Vastaat osaltasi teollisuuden sähkö-automaatioprojektien ja -palveluiden toteuttamisesta ja taloudesta. Kohteet vaihtelevat ja pääset toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Meille on tärkeää myös tekijöidemme jatkuva kehittäminen ja tuemmekin sinua matkalla timanttiseksi alan ammattilaiseksi.

Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat mm:

• noin 15 asentajan tiimin johtaminen noin useissa eri asiakaskohteessa.

• hankinta- ja materiaalitilaukset

• tarjouslaskenta

• myynti uusille ja nykyisille asiakkaille, sekä toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen. Omaat jo kokemusta alalta ja sinulla on soveltuva koulutus, sekä vähintään S2 pätevyys. Eduksi on kokemus projektitoiminnasta ja työnteosta teollisuusympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Jani Sjölund puh 0504347226 arkisin klo 9-15. Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Baronan kautta mutta työsuhde solmitaan suoraan Caverionin kanssa.

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen Baronan sivujen kautta. Haastattelemme jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.