(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö teollisuuden asiakaskohteisiimme
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme projektipäällikköä Hämeenlinnan alueelle vastaamaan teollisuuden asiakkuuskohteistamme. Sinua odottaa mielenkiintoinen, haastava ja kehittyvä tehtävä sekä mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Työpisteesi voi sijaita Hämeenlinnassa, Vantaalla tai Hyvinkäällä oman halukkuutesi mukaan.

Projektipäällikkönä vastuullesi kuuluu:

  • teollisuuden sähkövoima ja automaatiotekniikan kunnossapitoon sekä projektitoimintaan liittyvien töiden käytännön toteutuksen suunnittelu
  • materiaalin hankinta
  • ohjaaminen ja valvonta
  • työturvallisuuden varmistaminen
  •  resurssien ohjaaminen työsuunnitelman mukaisesti.

Kohteet vaihtelevat ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti Hämeenlinnassa, mutta myös muut Etelä-Suomen työpisteet voivat olla mahdollisia. Meille on tärkeää myös tekijöidemme jatkuva kehittäminen ja tuemmekin sinua matkalla timanttiseksi alan ammattilaiseksi.

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat tekemistä tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Sinulla on soveltuva koulutus (sähköteknikko/insinööri) sekä jo kokemusta teollisuuden prosessisähkö- tai automaatioasennuksista.  

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jussi Vesala, puh. 040 352 1070. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053. #LI-TN1

Hae tehtävää 03.03.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.