(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Temporary Space Nordics Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Tarjoamme nyt mahdollisuuden liittyä osaksi Temporary Space Nordics Groupin kasvavaa menestystarinaa. Toteutamme väliaikaisia päiväkoti-, koulu- ja toimistotiloja väistötilamoduuleista. Yritys toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ympärilläsi on vankkaa kokemusta tukena, mutta roolissasi pääset kehittämään paljon uutta ja ottamaan vastuuta. Yrityksestä löydät lisää tietoa www.temporaryspace.fi.

 

Etsimme nyt Temporary Space Nordics Oy:lle rakennusalan kokemusta omaavaa PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Temporary Space Nordics Oy on Vantaalla sijaitseva matalan organisaation yritys, jossa on laajat mahdollisuudet vaikuttaa omalla tekemisellään yrityksen toimintaan sekä tulevaisuuteen. Haemme nyt lisävahvistusta kolmihenkiseen Suomen organisaatioon, jossa saat Suomen kollegoiden lisäksi myös Pohjoismaisen tiimin tuen.

 

Projektipäällikön tehtävässä vastaat Suomen uusasiakashankinnasta. Asiakkaat toimivat niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Vastaat kokonaisvaltaisesti projektien läpiviemisestä, joihin kuuluu olennaisena osana väistötilakokonaisuuksien suunnittelu ja tarjouslaskenta. Uusasiakashankinnan lisäksi pidät huolta nykyisten olemassa olevien asiakkaiden tyytyväisyydestä sekä yhteydenpidosta.

 

Etsimme tehtävään pitkäaikaista, sitoutunutta tekijää, joka haluaa olla mukana kasvattamassa yrityksen liiketoimintaa. Avoin kommunikointi ja joustavuus työtehtävien suhteen ovat avainasemassa, kuten myös aktiivinen työote sekä kyky ottaa vastuu omasta työstään ja antaa palautetta ja vastaanottaa sitä rakentavasti. Tärkein kriteeri ei ole työkokemuksesi, vaan oikeanlainen asenteesi.

 

Arvostamme:

- rakennusalan kokemusta ja/tai -koulutusta

- AutoCAD perusosaamista/ oppimishalukkuutta

- halua itsensä ja liiketoiminnan kehittämiseen

- ratkaisukeskeistä työskentelytapaa

- avointa ja positiivista asennetta kiireenkin keskellä

- suomen kielen taitoa

- englannin kielen perustasoa

- matkustusvalmiutta

 

Tarjoamme:

- pienen tiimin vankan tuen ja rennon ilmapiirin

- lounasetu, laaja työterveyshuolto ja Virikesetelit

 

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi tulemaan. Hakuaika päättyy 31.8.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon HR- konsultti Anette Salonen (1-16.8.2019) 040 707 6029 ja Juhani Äikäs (19-31.8.2019) 040 663 4711 tai Temporary Space Nordics Oy:n Country Manager Jari Lindström, 040 847 8750.