Projektipäällikkö, Tele, Mobiili
Eltel

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueena on Pohjoismaat. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. 

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa tilikaudella 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

 

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Projektipäällikkö, Tele, Mobiili

vastaamaan nimetyn teleoperaattoriasiakkaan mobiilitukiasemapäivitysprojekteista.

Projektipäällikkönä vastaat sujuvasta yhteistyöstä kansainvälisen asiakkaan sekä muiden sidosryhmien, niin sisäisten kuin ulkoisten, kanssa. Kannat vastuun projektiesi menestyksekkäästä maaliin viemisestä; niin resursoinnin, aikataulun, talouden, laadun kuin turvallisuuden osalta. Pidät myös raportoinnin ja dokumentoinnin ajan tasalla sekä laadukkaana. Lisäksi tunnet radioverkkosovellukset niin hyvin, että käyt mielelläsi asiakkaan tai alihankkijoiden kanssa toisinaan myös detaljitason keskusteluita; pitäen katseesi kuitenkin koko ajan projektikokonaisuuksissa.

Raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle ja toimipaikkasi sijaitsee Eltelin Espoon tai Pirkkalan toimipisteessä.
Projektisi sijaitsevat ympäri Suomea, joten sinulta löytyy myös matkustusvalmius arviolta noin yhtenä päivänä viikossa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto sekä kokemusta mobiiliteknologian projektiliiketoiminnasta. Omaat lisäksi näyttöjä menestyksekkäästä rakentamisen projektijohtamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä ja olet saattanut urasi aikana työskennellä myös työmaalla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisesti. Kiinan kielitaito on eduksesi, muttei ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseen.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä projektipäällikkö, jolla on kyky ylläpitää ympärillään vahva tuloksenteon tahtotila. Viihdyt asiakkaiden parissa ja saat alihankkijat sekä muut kumppanit katsomaan kanssasi samaan suuntaan. Työmaiden aikataulutukset sekä resurssisuunnitelmat toteutat tarkasti ja viestit selkeästi ja tehokkaasti, jotta tuotanto pyörii saumattomasti. Nautit projektien menestyksekkäästä maaliin viemisestä sekä neuvottelutilanteista -pitäen samalla asiakastyytyväisyyden tekemisesi keskiössä.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa. 

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen "Hae työpaikkaa" -painikeen kautta

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot