(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö (tekniset ratkaisut)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Projektipäällikköä Helsinkiin

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Uskomme teknologian muuttavan ja lisäävän turvallisuusvalvonnan mahdollisuuksia laaja-alaisesti. 

Projektipäällikkönä osallistut teknisten turvajärjestelmien ja niistä rakentuvien kokonaisuuksien suunnitteluun ja myyntiin sekä vastaat niiden toteutuksesta. Olet alueellisen organisaatiomme tukena turvallisuustekniikan osalta ja toimit asennustyönjohdollisissa tehtävissä. Tehtävä on vakituinen toimihenkilötehtävä ja säännöllistä päivätyötä. Työpiste sijaitsee päätoimitalossamme Helsingin Vallilassa.

Projektipäälliköidemme keskeisimpiä osaamisalueita ovat erityisesti kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmiin sekä turvalaiteasennustöihin liittyvä asiantuntijuus. Toivomme, että sinulle on jo kertynyt sopivasti päätoimista työkokemusta turvallisuustekniikan sekä asennusten parissa, ja että olet myös pitänyt osaamisesi ajan tasalla. Projektipäällikkönä aiempi kokemuksesi työnjohdollisista tehtävistä on yksi vahvuuksistasi, erityisesti arvostamme asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Päivittäisessä työssäsi tarvitset lisäksi ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän jatkuvasti kasvavalla yksityisellä turvallisuusalalla. Meillä sinulla on myös mahdollisuus laajentaa omaa osaamistasi suuren ja vakavaraisen konsernin pitkän asiantuntemuksen sekä verkostojemme avulla. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja työstään innostuneen työyhteisön, joka luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. 


 Hakuohjeet
 Toivomme sinun lähettävän hakemuksesi sekä palkkatoiveesi rekrytointijärjestelmämme kautta 6.12.2020 mennessä.