(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Teijo-Talot Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt ammattitaitoista projektipäällikköä asiakasyrityksemme (Teijo-Talot Oy) tehtaalle Saloon.

Asiakasyrityksemme Teijo-Talot Oy rakentaa päiväkoteja, kouluja, toimitiloja sekä muita tiloja majoituksen, terveyden ja hoivan tarpeisiin - kaikki käyttötarkoituksia, joille edellytetään terveitä ja turvallisia tiloja pitkällä aikavälillä. Asiakasyrityksemme tarjoaa avaimet käteen - ratkaisun tilojen suunnittelusta toteutukseen, maanrakennustöistä asennukseen.

Projektipäällikkönä vastaat rakennuskohteiden aikatauluista, kustannusseurannasta sekä projektien suunnitelmallisesta etenemisestä. Olet mukana projektien alusta alkaen aina lopulliseen käyttöönottoon saakka ja vastaat siitä, että kaikki projektit toteutetaan rakennusmääräysten ja viranomaisvaatimusten mukaisesti. Tehtäväsi on toimia myös asiakasrajapinnassa tilaajan suuntaan. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Salon tuotantolaitoksella.

Työssä edellytetään:

-rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa

-riittävän laaja-alaista kokemusta erilaisista projekteista, jotta voit toimia vaativissakin kohteissa

-erinomaista organisointikykyä, hyvää ja energistä asennetta, taloudellista ajattelutapaa ja tietoteknistä osaamista

-halua rakentaa perinteistä poikkeavalla tavalla ja ajatella asioita uudella ja innovatiivisella tavalla ja kehittää menetelmiä työssäsi eteenpäin

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen kokopäivätyön uudistuvassa ja kasvavassa organisaatiossa, jossa ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla. Asiakasyrityksellemme on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä heidän tiimiänsä ja tunnet itsesi kotoisaksi erilaisten sidosryhmien kanssa toimiessa.

Mikäli koet olevasi etsimämme projektipäällikkö, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Sari Halme puh. 050-4752050.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.