(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Tampereen raitiotien operoinnin kilpailutukseen
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Löytyykö sinulta draivia laajentua kanssamme ratikkaraiteille? Oletko voitontahtoinen moniosaaja, jolta sujuu viiltävä analyysi ja asiakaslähtöinen prosessikehitys?

Laajennamme kaupunkiliikenteen osaamistamme raitiotiemaailmaan ja lähdemme mukaan kisaamaan Tampereen raitiotieliikenteen operoinnista.

Haemme VR:n matkustajaliikenteelle timanttista projektipäällikköä vastaamaan voittavan tarjouksen valmistelusta Tampereen raitiotien operoinnin kilpailutuksessa. Raitiotien operointi toteutetaan allianssimallilla. Tavoitteena on yhdessä Tampereen kaupungin kanssa luoda luotettava raitiotie, joka palvelee ja sujuvoittaa tamperelaisten arjen liikkumista.

Projektipäällikkönä vastaat kilpailutukseen valmistautumisesta, osallistut keskusteluihin Tampereen kaupungin kanssa, avustat prosessien ja toimintamallien luomisessa sekä ohjaat taloudellista mallinnusta. Tärkeimpänä tavoitteena on voittavan tarjouksen valmistelu, jonka jälkeen vastaat raitiotien liikennöinnin aloituksen suunnittelusta yhdessä Tampereen kanssa ja liikennöinnin aloituksen jälkeen toiminnan johtamisesta.

Sinulla on vähintään neljän vuoden kokemus vaativien projektien onnistuneesta läpiviennistä sekä tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Ajattelusi lähtee aina asiakkaasta, omaksut uutta tietoa nopeasti ja sinulla on erinomainen paineensietokyky. Hallitset LEAN-menetelmät, teet työtä järjestelmällisesti ja kehität prosesseja asiakaslähtöisesti. Etunasi on aiempi kokemus allianssihankkeiden parissa työskentelystä.

Tarjoamme ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana aloittamassa raitiotieliikennettä ja luomassa kanssamme tamperelaisille sujuvampaa arkea.

Lisätietoja tehtävästä antaa kilpailutusjohtaja Teemu Vuorio, puh. 040 8621 863 perjantaina 9.11. klo 9-11 ja maanantaina 12.11 klo 9-11.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 15.11.2018 mennessä.

Lähiliikenneyksikkö operoi pääkaupunkiseudun alueella ja vastaa siitä, että yhteensä noin 800 junavuoroa vuorokaudessa liikkuu ajallaan ja turvallisesti asiakkaitaan palvellen. Työtä tehdään vuoroissa noin 650 ammattilaisen voimin ja yksikössä panostetaan voimakkaasti toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.