Projektipäällikkö, Tampere
Cinia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021
Etsimme kokenutta projektipäällikköä Tampereen toimipisteelle ohjelmistokehitysprojektien pariin. 

Mitä teemme?

Kehitämme sovelluksia liikenteen, logistiikan ja teollisuuden alojen yrityksille sekä julkishallinnolle (tutustu asiakastarinoihimme). Projektimme ovat pääsääntöisesti asiakkaillemme räätälöityjä toteutuksia, joita suunnittelemme asiakkaidemme liiketoiminnan kriittisiin tarpeisiin. Pyrimme siihen, että tiimit osallistuvat projektien teknologiavalintoihin. Tuotammekin ratkaisuja omaan näkemykseemme perustuen ja pääasiassa omalta toimistoltamme työskennellen (toki nyt olemme etätyössä). Satsaamme devops-automaatioon sekä agile-prosessien virittämiseen, jotta tuotokset ovat laadukkaita ja tekeminen mielekästä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan tehtävän, jossa rakennat osaavan tiimisi kanssa moderneja sovellusratkaisuja teollisuuden, liikenteen ja logistiikan sekä terveydenhuollon tai muun julkisen sektorin asiakkaille. 

Millaista henkilöä haemme?

Ideaalihakija olisi henkilö, jolla on kokemusta:
 • useamman vuoden ajalta projektipäällikkönä
 • räätälöidyistä IT-ohjelmistoprojekteista varhaisen vaiheen suunnittelusta tuotantoon vientiin
 • ketterästä ohjelmistokehityksestä
 • asiakasrajapinnassa työskentelemisestä
 • myös Product Owner-roolista ketterässä ohjelmistokehityksessä

Tehtävässä menestyminen ja kehittyminen edellyttää terävää älyä ja bisnesymmärrystä sekä monimutkaisten kokonaisuuksien hahmottamista. Lisäksi toivomme myös kykyä luoda hyvää me-henkeä ja yhteiseen maaliin puhaltamista sekä oman tiimin että asiakkaiden kesken.

Toivomme, että ymmärrät perusteet modernista sovelluskehityksestä, sen menetelmistä, kehitystyökaluista ja web-/pilviteknologioista. Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot sekä kyky hallita ja edistää paineen alla useita rinnakkaisia tehtäväkokonaisuuksia. 

Eduksi katsomme, jos olet suorittanut projektinhallintaan liittyviä sertifiointikoulutuksia ja/tai sertifikaatteja.

Minkälaista Cinialla on olla töissä?

Cinialla olet osa yli 120 ohjelmisto-osaajan työyhteisöä. Työskentelemme pääosin omalta toimistoltamme käsin ja rakennamme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja valitsemillamme teknologioilla. Vaikka tuotamme koodia ja rakennamme ratkaisuja asiakkaillemme, työskentelytapamme muistuttaa paljon softatuotetaloja. 

Meille on tärkeintä työntekijöidemme hyvinvointi ja ammattitaidon jatkuva kehittäminen. Työyhteisössämme välitetään ja arvostetaan toinen toisiamme ja siksi softa-alan ammattilaiset viihtyvät Cinialla hyvin. Vahvan työpaikkakulttuurin ja osaavan työyhteisömme ansiosta liiketoimintamme kasvaa kannattavasti ja asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti erittäin korkea. 

Etuihimme kuuluu mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, kattava sairaskuluvakuutus ja sairaan lapsen hoitopalvelu. Lue lisää meistä ja eduistamme.

Hae tehtävää heti

Kerro hakemuksessasi vahvuutesi sekä toiveesi tehtävää ajatellen, palkka- ja paikkakuntatoiveesi sekä milloin voit aloittaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Moni Banerjee (p. 050 387 2925, etunimi.sukunimi@cinia.fi). Käymme läpi hakemuksia läpi koko hakuajan, poislukien joulunajan ja välipäivät.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1411106
 • Tehtäväalue: IT, Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Tampere