(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme nyt asiakasyrityksellemme projektipäällikköä suunnittelun ja tekniikan työtehtäviin kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. 

Asiakasyrityksemme on tunnettu ja arvostettu toimija yhdyskuntasuunnittelun, talo- ja korjausrakentamisen, vesihuollon suunnittelun sekä ympäristökonsultoinnin palvelutarjonnan aloilla. Asiantuntemusta on viime aikoina vahvistettu erityisesti kiinteistö- ja talotekniikkasuunnittelussa, jossa uutena osaamisalueena on rakennusterveys- ja sisäilmastotoimiala.


Onko sinulla aikaisempaa kokemusta kaupunkirakenteiden suunnittelusta ja haluat kehittää jo olemassa olevia taitojasi osana ammattitaitoista tiimiä?

Työssä tulet toimimaan esimiestehtävissä, joten sinulla tulisi olla taito toimia sujuvasti asiakasrajapinnassa. Omaat soveltuvan teknisen koulutuksen (kuten AMK/DI) ja sinulle on tuttua tietomallintaminen.  Edellytämme kokemusta infran parissa työskentelystä. Novapoint ohjelman käyttökokemus on eduksi.

 Arvostamme myös olemassa olevia alan kontaktejasi yhteistyötahoihin. 

Työpiste sijaitsee Tampereella mutta työ edellyttää myös matkustusvalmiutta. Työtehtävien aloitusajankohta on sovittavissa ja tehtävään valittu henkilö tullaan rekrytoimaan suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Mikäli tunnistit itsesi ylläolevasta kuvauksesta ja kaipaat uusia haasteita työurallesi, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.