(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Tampere
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Etsimme projektipäällikköä raitiotiehankkeisiin VR Track Oy:n rakentamisen liiketoimintaan. Olemme mukana toteuttamassa Tampereella uutta ja nykyaikaista raitiotiejärjestelmää ja kaipaamme joukkoomme sähköistyksen osaajia.

Tehtäviisi kuuluu raitioteiden sähköistyksiin liittyvät projektipäällikön/tekniikkalajivastaavan tehtävät Tampereen Raitiotieallianssilla. Tehtävät jatkuvat myöhemmin muissa vastaavissa hankkeissa. Lisäksi toimit mahdollisesti myös Liikenneviraston rataverkon sähköistyshankkeissa projektipäällikkö- tai asiantuntijatehtävissä.

Odotamme, että sinulla on diplomi-insinöörin tai sähköinsinöörin koulutus sekä kokemusta projektinjohtotehtävistä väylien ja liikenteen infrahankkeissa. Toivomme, että sinulla on kokemusta raideliikenteen sähköistys- tai sähköasemaprojekteista.

Arvostamme liiketoimintalähtöistä toimintatapaa, tuloshakuisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Kommunikoit sujuvasti projektin ja hankkeiden eri sidosryhmien kanssa. Tunnet myös hyvin yleisimmät projektinjohtotyökalut. Englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Tehtävän terveysvaatimukset ovat Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) mukaiset.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Vesa Taam, puh. 040 8625 173 tai sähköpostitse vesa.taam@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.