Projektipäällikkö / Talotekniikan asiantuntija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
Haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJAA Haminaan.


ISS Palveluiden Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tässä tehtävässä vastaat kiinteistöjen muutos-, korjaus- sekä kunnossapitotöistä, rakentamisen ja talotekniikan projekteista sekä tarjouslaskennasta asiakkuuksissa. Vastaat myös kohteiden kehittämisestä, arvolupauksesta asiakkaille, laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä yrityksemme toimintatapojen jalkauttamisesta kohteissa. Toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä ja raportoit Kaakkois-Suomen aluepäällikölle. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Tehtävä edellyttää laaja-alaista, mielellään useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, projektinhoidosta ja esimiestyöstä.  Lisäksi edellytämme tehtävään sopivaa opisto/korkeakoulutasoista teknistä koulutusta (esim. teknikko tai insinööri) ja LVIS -osaamista. Liiketoiminnan tulosvastuullinen johtamiskokemus, samoin kuin näytöt menestyksekkäästä asiakas- ja esimiestyöstä ovat tehtävässä eduksi. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja jämäkkä. Suomen kielen taidon lisäksi tarvitset erinomaista englannin kielen taitoa. Olet hyvä henkilöstöjohtaja, ja sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön. IT-taitosi ovat hyvät ja omaksut helposti uusia järjestelmiä. Tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja koulutuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa aluepäällikkö, Vesa Koivula numerosta 0400 556 367.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 1.9.2019. 


 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1285036
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakson Alue