(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö/ Talotekniikan asiantuntija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Nyt hihat heilumaan hyvässä jengissä! 

Haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJAA Haminaan.


ISS Palveluiden Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tässä tehtävässä vastaat kiinteistöjen muutos-, korjaus- sekä kunnossapitotöistä, rakentamisen ja talotekniikan projekteista sekä tarjouslaskennasta asiakkuuksissa. Vastaat myös kohteiden kehittämisestä, arvolupauksesta asiakkaille, laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä yrityksemme toimintatapojen jalkauttamisesta kohteissa. Toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä ja raportoit Kaakkois-Suomen aluepäällikölle. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää laaja-alaista, mielellään useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, projektinhoidosta ja esimiestyöstä sekä tehtävään sopivaa opisto/korkeakoulutasoista teknistä koulutusta (esim. teknikko tai insinööri). Sinulla on mielellään vankka LVIS-osaaminen. Liiketoiminnan tulosvastuullinen johtamiskokemus, samoin kuin näytöt menestyksekkäästä asiakas- ja esimiestyöstä ovat tehtävässä eduksi. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja jämäkkä. Suomen kielen taidon lisäksi tarvitset erinomaista englannin kielen taitoa. Olet hyvä henkilöstöjohtaja, ja sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön. IT-taitosi ovat hyvät ja omaksut helposti uusia järjestelmiä. Tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja koulutuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa aluepäällikkö, Vesa Koivula numerosta 0400 556 367.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 13.5.2019. 

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -