(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / Talonrakennuttamispalvelut
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

TALONRAKENNUTTAMISSPALVELUIHIN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Turun alueelle.

Sen, missä hankkeessa meillä aloitat, määrittää oma taustasi, työkokemuksesi, koulutuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Voit startata meillä lyhyemmässä projektissa tai toisaalta päätyä osaksi monivuotista rakentamistarinaa, ehkä kumpiakin. Vastaat osaltasi asiakastoimeksiantojemme laadukkaasta toteutuksesta johtamalla projektiorganisaatiota tyypillisesti hankkeen alusta loppuun saakka. Tehtävä sisältää suunnittelun hankintaa ja ohjausta, urakoiden kilpailuttamista ja rakentamisen ohjaamista. Tehtäväsi saattavat olla myös hankesuunnittelun ohjausta tai muita asiantuntijatehtäviä, joissa toimit tilaajan yhteyshenkilönä.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa. Olet rakennus-/kiinteistöalan ammattilainen ja sinulla on kokemusta rakennuttamistehtävistä tai rakennusliikkeen projektien johtamisesta. Eduksesi katsotaan RAP tai RAPS -pätevyys. Onnistuaksesi rakennuttamisen projektipäällikön tehtävässämme työskentelet korkea laatu ja erinomainen asiakaspalveluasenne johtotähtenäsi. Työssäsi sinulle on hyötyä kokemuksestasi eri toteutusmalleista ja kiinteistöalasta yleensä.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 28.2.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Projektipäällikkö, Turku”.