(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö tai talotekniikan asiantuntija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
Nyt hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJAA Etelä-Kymenlaaksoon.


ISS Palveluiden Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tässä tehtävässä vastaat kiinteistöjen muutos-, korjaus- sekä kunnossapitotöistä, rakentamisen ja talotekniikan projekteista sekä tarjouslaskennasta asiakkuuksissa. Vastaat myös kohteiden kehittämisestä, arvolupauksesta asiakkaille, laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä yrityksemme toimintatapojen jalkauttamisesta kohteissa. Toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä ja raportoit Kaakkois-Suomen aluepäällikölle.


Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää esimieskokemusta ja tehtävään sopivaa opisto/korkeakoulutasoista teknistä koulutusta (esim. teknikko tai insinööri). Sinulla on mielellään vankka LVIS-osaaminen. Liiketoiminnan tulosvastuullinen johtamiskokemus, samoin kuin näytöt menestyksekkäästä asiakas- ja esimiestyöstä ovat tehtävässä eduksi. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja jämäkkä. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen ohella myös englanniksi. Olet hyvä henkilöstöjohtaja, ja sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön. IT-taitosi ovat hyvät ja omaksut helposti uusia järjestelmiä. Tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja koulutuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa aluepäällikkö, Vesa Koivula numerosta 0400 556 367.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 30.9.2018. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -