(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö tai projektikoordinaattori, Kerttu Saalasti Instituutti
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti instituutti hakee määräaikaiseen työsuhteeseen Tulevaisuuden tuotantoteknologiat (FMT) tutkimusryhmään:

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ tai PROJEKTIKOORDINAATTORI

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti on kansainvälinen tutkimusinstituutti, joka toimii aktiivisesti koko Pohjois-Suomessa ja arktisella alueella, keskeisenä tehtävänä on uuden tiedon tuottaminen ja ympäröivän yhteisön kehittäminen yliopistollisella osaamisella. Tulevaisuuden tuotantoteknologiat (FMT - Future Manufacturing Technologies) -tutkimusryhmä on Oulun yliopiston Kerttu Saalasti instituutin tutkimusryhmä. Tutkimuksessaan FMT-ryhmä keskittyy etupäässä levymäisen materiaalin tuotteeksi jalostamisen tekniikoihin ja menetelmiin. Ryhmän tutkimusalueet kattavat tuotantotekniikan eri osa-alueita lähtien erikoisterästen tehokkaasta hyödyntämisestä ja päättyen kustannustehokkaaseen tuotantoautomaatioon ja ainetta lisäävään valmistukseen. Monitekninen ryhmä koostuu tuotantotekniikan, materiaalitekniikan, koneensuunnittelun ja tuotantoautomaation ammattilaisista. FMT-ryhmä on osa Oulun yliopistossa toimivaa Terästutkimuskeskus CASR:ia (Center for Advanced Steels Research) ja sen päätoimipaikka on Nivalassa metalli – ja konepajainnovaatiokeskuksessa, ELME Studiossa. Osa ryhmän tutkijoista työskentelee Oulussa yliopiston kampuksella.

Projektipäällikön/-koordinaattorin tehtävät liittyvät FMT-ryhmän tutkimusprojektien hallintaan ja toiminnan vaikuttavuuden kehittämiseen. Projektien toteuttamisessa tehtäviin liittyy mm. projektin etenemisen ja talouden seuranta ja raportointi. Muita työhön liittyviä tehtäviä ovat viestintä, sidosryhmäyhteistyö ja ryhmän toiminnan yleinen kehittäminen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen ja englannin kielien hallintaa sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme monipuolista osaamista, itsenäistä energistä työotetta, kehittämisaktiivisuutta ja kokemusta projektiluonteisesta työskentelystä. Viestintäkokemus sekä näkemys sidosryhmäyhteistyön kehittämisestä ovat eduksi.

Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan helmikuussa 2018 ja kestää alkuvaiheessa vuoden loppuun. Työsuhde voi jatkua riippuen tutkimusryhmän hankeportfoliosta vuodelle 2019. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Projektipäällikön tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasoille 8 – 9. Projektikoordinaattorin tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasoille 7-8.  Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Lisätiedot:

tutkimusjohtaja Kari Mäntyjärvi, kari.mantyjarvi(at)oulu.fi, p. 040 084 3050
johtaja Ville Isoherranen, ville.isoherranen(at)oulu.fi, p. 050 3478900

Hakemus liitteineen (CV, julkaisuluettelo) pyydetään jättämään sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 25.2.2018 mennessä.