Projektipäällikkö tai kokenut sähkösuunnittelija - Kuopio
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Insinööritoimisto J. Markkanen Oy on vuonna 1989 perustettu LVIA- ja sähkösuunnitteluun sekä alansa asiantuntijatehtäviin erikoistunut yritys, jonka palveluksessa työskentelee 22 LVI-, rakennusautomaatio- ja sähköalan ammattilaista.Yrityksen palvelu kattaa uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeiden kokonaisvaltaisen LVIA- ja sähkösuunnittelun siihen liittyvine oheispalveluineen sekä rakennusten LVI- ja sähkötekniset kuntoarvioinnit ja energiaselvitykset.Lisätietoa http://www.jmoy.net/etusivu

Kuopiolainen asiakasyrityksemme Insinööritoimisto J. Markkanen Oy hakee kauttamme Projektipäällikköä tai kokenutta sähkösuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan ja työsopimuksen teet suoraan Insinööritoimisto J. Markkanen Oy:n kanssa.

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden erilaisten toimitilakohteiden sähkösuunnittelutyöt. Suunnittelukohteita ovat olleet muun muassa sairaalat, liikekeskukset, toimistorakennukset ja julkiset rakennukset. Työssäsi toteutat asiakasprojekteja sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa. Mikäli kokemuksesi ja osaamisesi riittävät pääset halutessasi työskentelemään Projektipäällikkönä, jolloin vastaat tiimin toiminnasta.

Odotamme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi AMK-insinööri tai DI, sekä vähintään 5 vuoden kokemus suunnittelutehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia asiakasrajapinnassa saaden asiat etenemään. Odotamme sinulta myös sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Olet valmis tarpeen vaatiessa matkatyöhön ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus, sillä asiakaskohteet saattavat sijaita ympäri Suomea. Yrityksessä on käytössä muun muassa MagiCad-suunnitteluohjelmisto, Febdok-mitoitusohjelmisto ja Microsoft Officen ohjelmistot. Näiden ohjelmistojen käyttötaidon katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät viihtyisässä työympäristössä, laajan perehdytyksen ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen työllesi. Yritys tarjoaa työntekijöilleen myös kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat työsuhde-edut.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 tai sähköpostitse niko.laakkonen@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1318538
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Pohjois-Savo