(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö tai -johtaja rakennuttamiseen
Saraco Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Sinä rakennuttamisen ammattilainen, Saraco Turku Oy etsii kasvavaan joukkoonsa kokenutta projektipäällikköä/-johtajaa hoitamaan projektien johto- ja rakennuttamistehtäviä joko projektijohtajan tiimissä tai itsenäisesti, kohteista ja kokemuksesta riippuen.

Sinulla on halu kehittää omaa toimintaasi sekä mahdollisesti myös koko tiimin toimintaa, tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus ja kokemusta projektinjohdosta ja rakennuttamisesta. Eduksesi lasketaan pätevyydet rakennuttamisesta (RAP/RAPS), rakennustöiden valvonnasta (RAV/RAVS) sekä kokemus suunnittelun ohjauksesta ja kustannuslaskennasta.

Tarjoamme monipuolisten työtehtävien ja rennon työilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut. Toimistomme sijaitsee Köydenpunojankatu 14:ssä, Logomon Konttorin tiloissa.

Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohta neuvotellaan erikseen. Kannattaa olla nopea, paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Jos kiinnostuit, lisätietoja antaa Saraco Turku Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pohjaranta, p. 0400 728011 tai pasi.pohjaranta@saraco.fi. Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksen ja cv:n kera voit lähettää sähköpostitse em. osoitteeseen.