(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, suurjännitteinen jakeluverkko
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Haluatko vaikuttaa satojentuhansien suomalaisten arkeen?

Kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen paineessa huolehdimme asiakkaistamme ja paras palkintomme on tyytyväinen asiakas. Tule projektipäälliköksi Sähköverkot-yksikköömme ja pääset pitämään huolen siitä, että me palvelemme asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Haemme vakituiseen tehtävään projektipäällikköä suurjännitteisen jakeluverkon investointiprojektien hallintaan.

Suurjännitteinen jakeluverkko suunnitteluttaa ja rakennuttaa Carunan 110 kV voimajohdot ja sähköasemat. Projektipäällikkönä varmistat, että suurjännitteisen jakeluverkon investointiprojektit saadaan toteutettua laadukkaasti ja hyvässä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisen sidosryhmien kanssa.

Tehtävään liittyy projektien esisuunnittelun ohjaaminen, projektien kilpailutukseen osallistuminen, rakennuttaminen sekä projektin kustannusten, aikataulun ja laadun hallinta. Projektipäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, viestii heille avoimesti ja on aktiivisessa vuorovaikutuksessa urakoitsijoiden kanssa.

Tarjoamme

Projektipäällikkönä saat monipuolisen projektinjohtamisvastuun ja mahdollisuuden kehittää Carunan projektitoimintaa osana ammattitaitoista tiimiä. Toteutat voimajohto-, sähköasemarakennus- ja suunnitteluprojekteja. Tiimikaverisi ovat hankinnan, viestinnän, tietojärjestelmien ja HSEQ:n asiantuntijoita. Projektipäällikkönä sinulla on tärkeä rooli varmistaa näiden asiantuntijoiden saumaton yhteistyö Carunan projektiprosessin toteuttamiseksi.

Oletko ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen osaaja?

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 290 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää. Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Odotamme

Meillä Carunassa asiakas ja turvallisuus ovat toimintamme keskiössä, joten odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista asennetta uuden kehittämiseen.

Sinulla on kokemusta projektitoiminnasta ja kykenet hallitsemaan suuriakin kokonaisuuksia. Olet luonteva yhteistyön kehittäjä ja osaat johtaa ihmiset kohti yhteistä tavoitetta. Projektipäällikkönä toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten työ vaatii hyviä viestintätaitoja suomen kielellä ja tulet toimeen myös englannin kielellä.  

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen tutkinto, esimerkiksi sähkövoima- tai energiatekniikan ylempi tai alempi korkeakoulututkinto, sekä hyvät tietotekniset valmiudet toimia erilaisten tietojärjestelmien kanssa. Katsomme eduksi useamman vuoden työkokemuksen projektitehtävien parissa ja sinulla on näyttöjä menestyksestä projektitoiminnassa.

Hakeminen

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 8.4.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa suurjännitteisen jakeluverkon tiiminvetäjä ja hankepäällikkö Miia Wallén, miia.wallen@caruna.fi tai p. 050 3297127.