(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Suunnittelupalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Projektipäällikön toimenkuvaan kuuluu projektien johtaminen erilaisissa kaupungin kiinteistöihin liittyvissä hankkeissa. Päätehtävänä on korjaushankkeiden projektinjohto ja koordinointi. Käytössäsi on liikelaitoksen asiantuntijat ja puitesopimustoimittajat. Tehtävä sijoittuu Tilapalvelut-liikelaitoksen rakennuttamisen palvelualueelle suunnittelupalvelut-yksikköön.
Vastaat myös projektien tiedottamisesta ja toimit yhteyshenkilönä eri osapuolien välillä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä monipuoliset henkilöstöedut. Pääset projektipäällikkönä luomaan uusia malleja ja käytäntöjä Espoon kaupungin kiinteistöjen käytettävyyden lisäämiseksi.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Tilapalvelut-liikelaitos, Suunnittelupalvelut

Työaika: 36 h 45 / vko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön sekä tavoitehakuisia tehtävien suunnittelu- ja organisointitaitoja. Positiiviset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyky ovat välttämättömät samoin kuin nykyaikaiset ICT-osaamistaidot. Lisäksi edellytämme laajojen kokonaisuuksien hallintaa.

Lisäksi edellytämme rakennusalan tai muun teknisen alan kokemusta ja vahvaa kokemusta projektien johtamisesta.

Arvostamme oman auton käyttömahdollisuutta. Kohteet sijaitsevat Espoossa.
Rakennusfysiikan ja sisäilma-asioiden osaaminen luetaan eduksi.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia Espoon kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta, vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on 530 ja liikevaihtomme on 260 milj. euroa. Hallinnoitavien toimitilojen määrä on noin 0,8 milj.m2.