(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / Suunnittelupäällikkö A-Insinööreille Ouluun
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsimme sinua

Me Sharperilla etsimme nyt asiakkaallemme, A-Insinööreille, kokenutta projektipäällikköä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan A-Insinööreille. Kokemuksesi, tilanteesi ja omien lähtökohtiesi mukaan positio voidaan räätälöidä joko projekti- tai suunnittelupäälliköksi.

Tässä tehtävässä vastaat monipuolisista rakennesuunnittelun projekteista, jotka vaihtelevat kouluista kerrostaloihin ja liikuntahalleista liike- ja teollisuusrakennuksiin aina yhteiskunnallisesti merkittävään paikalliseen sairaalahankkeeseen. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa Oulun yksikön kasvua - vastuullasi on uusien suunnittelukohteiden löytäminen ja tarjoaminen suoraan asiakkaille yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Roolissasi osallistut suunnitteluun tuoden mukaan oman osaamisesi hyödyntäen tiimisi kompetensseja sekä toimit tiimin vetäjänä. Raportointi tehtävässä tapahtuu Oulun yksikönjohtajalle. 

 

A-Insinöörit Oy on vuonna 1959 perustettu suomalainen yritys, jonka omistavat yhtiössä työskentelevät partnerit. Yli 700 hengen luova ja luotettu asiantuntijajoukko tekee töitä innostavissa rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja infrarakentamisen hankkeissa 10 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti.

Konsernissa vannotaan yhdessä tekemisen nimiin. Konsernin visio onkin Menestys rakennetaan yhdessä.

A-Insinöörien päämarkkina on Suomi. Sen lisäksi suunnittelijoiden kädenjälki näkyy lukuisissa rakennushankkeissa yli 60 maassa. Tekeminen Oulun itsenäisessä, kasvavassa ja kehittyvässä yksikössä on joustavaa, missä työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden paikkakuntien kanssa.

   Pääasialliset tehtävät

 •        Rakennesuunnitteluprojektien johtaminen, budjetointi, aikataulutus ja seuranta
 •        Projektitiimin ohjaaminen tulosvastuullisesti

Odotamme sinulta

 • Monipuolista kokemusta rakennesuunnitteluhankkeista
 • Vahvaa osaamista asunto- ja liikerakennusprojekteista
 • Tehtävässä menestymistä tukevaa DI:n tai insinöörin koulutusta
 • Pitkäjänteisyyttä, proaktiivisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Pitkään ja nousujohteiseen työuraan
 • Vaihtelevaan työhön sekä käyttöösi alan parhaat työkalut
 • Työskennellä osana huippuasiantuntijatiimiä sekä kannustavat kollegat
 • Kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat kilpailukykyiset työntekijäedut sekä palkan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveen. Viimeinen hakupäivä on 23.1.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti sopivan tekijän löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anni Keränen (anni.keranen@studentwork.com, 046 920 0308).

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon. Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.