(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö - suunnittelijat/arkkitehdit
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ – suunnittelijat/arkkitehdit

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt tähän pelastustyöhön tuloshakuista osaajaa Tampereen alueelle. Pääset mukaan kehittämään suomalaista suunnittelua laadukkaiden tuotteiden kautta ja loistavan työyhteisön kanssa, jossa kaikki tukevat toisiaan. Tutustu tarkemmin tehtävään ja selvitä, onko tämä tuleva työpaikkasi.

Millainen sinä olet?

Jos tunnet pintamateriaalit ja ymmärrät suunnittelijoiden sekä arkkitehtien työskentelyä, voit olla etsimämme henkilö. Sinulla on visuaalista silmää, mutta ennen kaikkea myynnillinen ote, ja rakastat verkostoitumista.

Jos koet edellä mainitut asiat omaksesi, lue eteenpäin ja katso, olisiko tämä unelmatyösi.

Mitä etsimme?

Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta valintamme tärkein kriteeri on persoonasi. Etsimme aktiivista, myönteistä ja aurinkoista ihmistä, joka rakastaa työtään ja tuo työyhteisöömme lisää energisyyttä.

Aikaisempi työkokemuksesi ja koulutuksesi on antanut sinulle hyvän pohjan ymmärtää pintamateriaalien monipuolista käyttöä. Ymmärrät myös, mitä suunnittelijat ja arkkitehdit tarvitsevat onnistuakseen työssään. Olet heidän tärkeä yhteistyökumppaninsa ja loppumaton ideoiden lähde. Olet myös valmis pitämään heille tuotteisiimme liittyviä koulutuksia. Visuaalisuus kuuluu työhösi, mutta tarvitsemme myös kaupallista ymmärrystä, sillä työsi tukee muun myyntiorganisaatiomme onnistumisia.

Mietit varmasti, mikä koulutus olisi tehtävään sopiva. Voit olla taustaltasi sisustusarkkitehti, sisustussuunnittelija, tradenomi tai vaikka ekonomi. Tärkeintä on, että ymmärrät, miten suunnittelijat ja arkkitehdit toimivat.

Mitä projektipäällikön työ sisältää?

Vastuualueenasi ovat liiketoimintakonseptiemme mukaiset tuoteryhmät, joista tärkeimpinä tekstiililaatat, vinyylit ja keraamiset laatat. Asiakkaat, joille tarjoat asiantuntemustasi, ovat Tampereen seudun suunnittelu- ja arkkitehtitoimistoja sekä rakennuttajia.

Tehtävänäsi on löytää tuoteryhmistä ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaiden työtä. Tuotat asiakkaille lisäarvoa auttamalla heitä toteuttamaan projektinsa vieläkin taloudellisemmin, laadukkaammin ja nopeammin.

Olet Tampereen-tiimimme aktiivinen jäsen ja kehität omalla asiantuntemuksellasi koko projektimyyntimme toimintaa sekä asiakkaille tarjottavia palveluita. Teet tiivistä yhteistyötä alueen myyntipäällikön ja projektipäällikön kanssa.

Aktiivinen, määrätietoinen ja tuloshakuinen työskentelysi asiakkaiden kanssa tuottaa projektimyynnillemme hankkeita, joissa myös tekemäsi pohjatyö näkyy. Tukenasi on kehittyneet järjestelmät, loistavat kollegat sekä erinomaiset tuotteet.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme tehtävän, jossa riittää myönteisiä haasteita sekä mahdollisuuksia, joista voit vain uneksia, mutta jotka toteutat omalla aktiivisuudellasi sekä osaamisellasi. Saat työkavereiksesi hienoja tyyppejä, jotka ovat alan ammattilaisia. Yrityksemme kehittää ja kehittyy koko ajan, ja myös sinä itse olet avainroolissa kehittämässä ja kehittymässä. Palkitsemme sinut hyvällä, kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ke 6.3., ti 12.3. ja ma 18.3. klo 10–11. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään ti 19.3. Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!