(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / -suunnittelija
Carrier Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Carrier Oy on Carrier Corporationin tytäryhtiö, joka edustaa Carrier-tuotteita Suomessa ja Baltiassa noin 100 henkilön voimin. Carrier on ollut Suomessakin kehityksen kärjessä jo yli kuusi vuosikymmentä toimittaen laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja toimintavarmoja ilmastointi- ja kylmäjärjestelmiä. Carrier Oy:n toimitilat sijaitsevat Vantaalla sekä aluekonttorit Lahdessa, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Lisätietoja: www.carrier-ref.fi

Emoyhtiö United Technologies Corporation (UTC) on yli 50 miljardin euron monialayritys, jonka palveluksessa on yli 200 000 työntekijää ympäri maailman.  Toimialoihin kuuluvat mm. paloturvallisuus, lentokoneteknologia, polttokennot sekä hissit ja liukuportaat. Lisätietoja: www.carrier.com tai Twitterissä @CarrierGreen

Haemme nyt kahta energistä ja järjestelmällistä

Projektipäällikköä / -suunnittelijaa

kaupan kylmälaiteliiketoiminnan pariin.

Projektipäällikön tehtävässä kasvatat yrityksen liiketoiminnan kannattavuutta osallistumalla omien projektiesi ohjaukseen ja toteutukseen sekä johtamalla projektin kulkua alusta loppuun saakka.  Projektialueenasi on koko Suomi, mutta suurin osa projektikohteistamme sijaitsee Etelä-Suomen alueella.  

Projektisuunnittelijana vastaat nimettyjen projektien kylmäjärjestelmä- ja kalustesuunnittelusta. Projektipäällikön ja myynnin tukeminen heidän työssään kuuluu avaintehtäviisi; lasket tarjouksia, toimit teknisenä asiantuntijana ja kehität suunnittelutoimintaa eteenpäin.

Molemmissa ym. tehtävissä pidät huolta budjetista, aikataulusta ja asiakastyytyväisyydestä. Olet avainpelaaja projektitiimissämme. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä talon sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässäsi projektipäällikkönä /- suunnittelijana raportoit myyntijohtajalle. Toimipisteesi voi olla Vantaalla, Turussa tai Lahdessa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Tehtävässä onnistumisen kannalta muutaman vuoden kokemus vastaavasta tehtävästä on edellytys. Sinulla on hyvä asiantuntemus kylmälaitteista ja -teknologiasta. Sinulle on tuttua projektien avainlukujen ja kannattavuuden seuraaminen ja mittaaminen. Eduksi katsomme automaatio-osaamisen. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet analyyttinen, määrätietoinen, oma-aloitteinen ja organisointikykyinen.

Tarjoamme kahta haastavaa tehtävää, joiden kehittymiseen pystyt itse vaikuttamaan sekä mahdollisuuden olla mukana kasvattamassa toimintaamme. Sinulle tarjotaan kilpailukykyinen palkka etuineen ja saat työllesi kollegojen vahvan tuen. Lisäksi pääset työskentelemään kansainvälisessä toimintaympäristössämme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antaa HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa ti 12.6. ja pe 15.6. klo 10-11. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään ma 18.6.2018.