Projektipäällikkö / Suunnittelija, Signode Finland Oy , Masku
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021


With nearly 50 years of history, Signode Finland Oy (former Oy M. Haloila Ab) is a leading global supplier of automatic stretch wrapping machines and services. More than 6000 Octopus machines have been delivered to nearly 100 countries. We are part of Signode which is comprised of over 100 business units located all over the world, that specialize in their unique packaging machinery and packaging materials products.
More information: www.haloila.com

Haussa on nyt Signoden globaaliin organisaatioon:

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / SUUNNITTELIJA.

Signoden globaalia R&D -yksikköä tullaan vahvistamaan rekrytoimalla Maskun lokaatioon (ent. M. Haloila Ab) lisää suunnittelijoita erilaisten suunnittelutehtävien pariin. Toimen tehtäviin kuuluu pakkausteollisuuden käärintäkoneiden tuotekehitysprojektien johtaminen ja moninaiset suunnittelutehtävät sekä tuotekehityksen että toimitusprojektien parissa.

Tehtävässä tulet toimimaan osana globaalia suunnittelun eri alojen ammattilaisten muodostamaa tuotekehitystiimiä vastaten tuotekehitysprojektien seurannasta ja johtamisesta projektipäällikön ominaisuudessa.

Olet kokenut projektivetäjä, sekä omaat vuosien kokemusta kokonaisvaltaisesta mekaniikka- sähkö- tai automaatiosuunnittelusta, esimerkiksi pakkausteollisuuden laitteiden tai erilaisten kuljetinratkaisuiden parissa. Vastaat kokonaisvaltaisesti tuotekehitysprojektien aikatauluttamisesta, työnjaosta, valvonnasta ja raportoinnista. Käytännönläheisellä työotteellasi ja osaamisellasi yhtälailla tarvittaessa osallistut ja osaat ottaa kantaa tuotekehitystiimin suunnittelutyöhön. Tiedät että edelläkävijätuotteen suunnittelussa tarvitaan niin innovatiivisuutta kuin järjestelmällistä ja pitkäjänteistä työtä, ja osaat yhdistää nämä ominaisuudet ja persoonat vahvaksi tuottoisaksi tiimiksi. Motivoit ihmisiä, ja pidät hyvää työilmapiiriä yllä kovankin paineen alla.

Tehtävissä menestyminen edellyttää:

 • soveltuvaa koulutusta (esim. mekaniikka- sähkö tai automaatiosuunnittelun insinööri)
 • kokemusta projektivedosta sekä mekaniikka-, sähkö- tai automaatiosuunnittelusta
 • Kokemusta MS office sekä soveltuvien suunnittelun ohjelmistojen (Solidworks, EPLAN, Siemens STEP 7 / TIA Portal, Allen Bradley RSLoxic 5000...) käytöstä, MS Navision käyttökokemus eduksi
 • englannin- ja suomenkielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa
 • motivoitunutta, joustavaa, oma-aloitteista työotetta sekä erinoimaisia tiimityöskentelytaitojaTarjoamme sinulle vastuullisen roolin, mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön menestyvässä yhtiössä, mahtavan ammattilaistiimin tuen ja hyvät lisäkouluttautumisen mahdollisuudet työsi ohella pitääksesi tekniset tietosi ajan tasalla. Käärintäkoneemme, Octopus, on alallaan maailman tunnetuin kone, ja pääset aidosti kehittämään uutta sekä olemaan osa tulevaisuuden käärintäteknologian huipputiimiä.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 5.3. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.manpower.fi tehtävän " Projektipäällikkö / suunnittelija, Signode, Masku" -kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen seniorkonsultti Kati Hakalax ti 23.2. klo 12:30-13:30, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1428082
 • Tehtäväalue:
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 8.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Kati Hakalax
 • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi, Masku, Varsinais-Suomi, Finland Proper, Varsinais-Suomi