Projektipäällikkö Supernovat-hanke / Naistenkartano, Helsinki
MPS

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Naistenkartano ja Vailla vakinaista asuntoa ry etsivät tekijöitä Stean rahoittamaan Supernovat-hankkeeseen vuosille 2021-2023. Hankkeessa tuetaan päihdekulttuurissa, asunnottomana ja vankilassa elävien naisten hyvinvointia vertaistuen avulla sekä kouluttamalla ja tiedottamalla ammattilaisia.


 Etsimme nyt

 Projektipäällikköä

 viiden hengen hanketiimiin määräaikaiseen kolmen vuoden työsuhteeseen. 


Vastaat tehtävässäsi Supernovat-hankkeen esihenkilötyöstä, budjetista ja hallinnosta. Lisäksi vastuullasi on hankkeen vaikuttamisviestintä ja ammattilaisille suunniteltujen koulutusten suunnittelu ja toteutus. Olet rautainen hankeosaaja ja taitava viestijä. Sinulla on korkeakoulutasoinen koulutustausta tai vastaava osaaminen ja ennen kaikkea loistava asenne ja sydämen palo tehdä työtä naisten hyvinvoinnin ja tasa-arvoisten palveluiden puolesta. Olet kannustava, jämäkkä ja ratkaisukeskeinen. Jaksat hoitaa täsmällisesti myös paperityöt. Tehtävä on kokopäiväinen, mutta työsuhde solmitaan 50 % Naistenkartanon ja 50% VVAn kanssa esihenkilötyön täysimääräisen toteuttamisen varmistamiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen MPS Uratorilla (uratori.mps.fi) 15.4. mennessä ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si 

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.4. klo 16-17 ja 12.4. klo 15-16 MPS Career Oy:n rekrytointikonsultti Hilkka Hirvasniemi p. 050 323 5193.

Haastattelut toteutetaan etänä Teams-alustalla viikolla 16 ja 17. Työsuhteen solmimisen edellytyksenä on sosiaali- ja terveysministeriön vahvistama avustusehdotus. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.  

Naistenkartano ry on valtakunnallinen, voittoa tavoittelematon ja sitoutumaton naisten erityiset tarpeet huomioon ottava ennaltaehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön kansalaisjärjestö, joka on perustettu jo vuonna 1922. Toimintamuotojamme ovat kaikille naisille avoimet NOVAT-vertaistukiryhmät sekä luennot, jotka käsittelevät naiserityisiä teemoja. Vaikuttamistyössä tuomme esiin sukupuolisensitiivisyyden ja ennaltaehkäisyn merkityksen päihde- ja mielenterveyspalveluissa. Lisätietoa: www.naistenkartano.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot