(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / SITE MANAGER Sotkamoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!

Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / SITE MANAGERIA Sotkamoon.
 
ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.
 
Tässä tehtävässä vastaat alueesi asiakaskohteen kiinteistötekniikan huoltotöistä, korjauksista ja valvonnasta teollisuuskohteessa. Vastaat lisäksi kiinteistötekniikan laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kasvatat liiketoimintaa kannattavasti. Vastaat lisäksi mm. PTS -suunnittelusta. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa raportoiden tilanteista sekä luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit esimiehenä alueen työntekijöille, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja työ alkaa alkuvuodesta 2019 sopimuksen mukaan. Työaika on arkisin n. klo 7-15.30, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. talotekniikkainsinöörin- tai teknikon -tutkintoa) sekä riittävän laaja-alaista, mielellään yli viiden vuoden työkokemusta. Olet tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Sinulla tulee olla työssä tarvittavat työturvallisuuskortit, hyvät IT-taidot, B-ajokortti sekä oma auto. Eduksi katsomme ymmärryksen kylmälaitteista.
 
Me tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.1.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Risto Kemppainen numerosta 0400 606567.
 
ISS Palvelut on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on yli 8000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com – ISS on savuton työpaikka –