(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Siklalle rakentamisen pariin!
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Etsimme asiakkaallemme Siklalle nyt projektipäällikköä rakentamisen pariin Vantaalle!

Etsimme nyt Siklatilat Oy:lle projektipäällikköä vastaamaan projektien tavoitteiden saavuttamisesta nimetyissä asuntohankkeissa. Olet näin kärkijoukoissamme rakentamassa Sikla-kotien tuleville käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI, RI tai RKM) sekä kokemusta suurten rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta. Lopullinen toimenkuva räätälöidään tehtäväkohtaisesti. Voit työskennellä Tupoksen pääkonttorilta, Vantaan tai Tampereen toimipisteistämme käsin.

Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Rekrytoinnista vastaa Amiko henkilöstöpalvelut, yhteydenotot tulee osoittaa Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäelle, anneli.maki@amiko.fi tai puhelimitse 050 367 0432

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 110 miljoonaa euroa. Työllistämme 160 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.