(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Sihy Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2020

Etsimme Sihyn hyväntuuliseen tiimiin

Projektipäällikköä


Lisäämme älyä ja vähennämme turhia liikkeitä.

Metallituotteiden esivalmistuksessa ei tapahtunut juuri mitään 20 vuoteen. Sitten Sihy keksi, että esivalmistus voidaan digitalisoida. Tule mukaan dynaamiseen yritykseen, joka haluaa olla oman alansa paras tiimi maailmassa.

Sihy Oy toimittaa teollisuuden asiakkaille korkealuokkaisia esivalmistettuja putkistoja. Sihy pystyy toimimaan menestyksellisesti Suomessa, koska se on nostanut toimintansa tehokkuutta digitalisoidun tuotannon ohjauksen avulla. Sihyssä kehitetty tuotannonohjausjärjestelmä PipeCloud on ainutlaatuinen innovaatio, jota tarjotaan nyt myös globaaleille markkinoille.

Sihyn osaaminen kattaa laivanrakennuksen esivalmistetut putkistot sekä prosessi- ja petrokemian teollisuuden putkistot, laiteasennukset sekä painelaitteet ja niiden kunnossapidon. Sihyn oma asennustiimi varmistaa nopeat läpimenoajat konepajalta kohteisiin.

Laadukas lopputulos, kustannustehokas hinnoittelu ja täsmälliset toimitukset. Itämeren alueen parhaat esivalmistetut putkistot syntyvät, kun modernin konekannan suorituskyky yhdistetään alan tehokkaimpaan prosessiin ja vastuullisesti toimivan henkilöstön osaamiseen.

Lue lisää sihy.fi ja pipecloud.fi

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai kokemusta teollisuuden projektitehtävistä ja/tai esimiestehtävistä. Tärkeässä roolissa ovat projektien kokonaisvaltainen hoitaminen, joustava ajattelu ja toiminta sekä työturvallisuus. Vastaat jämerästi aikatauluista ja sen toteuttamisesta oman tiimisi kanssa. Osaat tulkita teknisiä piirustuksia, toimit järjestelmällisesti ja kestät hyvin vaativaan työhön liittyvää painetta. 

Mitä edellytämme sinulta? 

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksesi 
 • MS Officen sujuvaa käyttöä
 • Organisointitaitoja ja hyvää paineensietokykyä
 • Järjestelmällisyyttä ja erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja neuvottelutaitoja

Mitä tarjoamme?

 • Mukavan työilmapiirin
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Hyvät työvälineet töiden hoitamiseen
   
   

Työt alkavat heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan Sihy Oy:n kanssa. Hakemukset pyydetään jättämään palkkatoiveineen viimeistään 4.4.2020 mennessä.

Rekrytoinnistamme huolehtii Nordic Henkilöstöpalvelut. Jos tunnet vetoa tehtävään, laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta www.nordic.fi ja kerro osaamisestasi sekä taustoistasi. Lisätietoja rekrytointiprosessista ja tehtävästä antavat Nordic Henkilöstöpalveluiden Kirsi Leino 050 573 7380 tai Petra Kaitonen 050 475 2050.