(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, SENIOR
A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Oletko rakennuttamisen rautainen osaaja, joka nauttii vastuunkannosta ja vaativien hankkeiden johtamisesta?

Vahvistamme rakennuttamisen organisaatiotamme kokeneella projektipäälliköllä. Vastaat itsenäisesti ja muun rakennuttamisen henkilöstön tuella suurten ja vaativien rakennushankkeiden rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävistä. Osallistut myös projektien tarjous- ja sopimustoimintaan.

Arvostamme sinussa erityisesti positiivista ja yrittäjämäistä otetta työskentelyyn ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Osaat kuunnella asiakkaiden tarpeita herkällä korvalla, esiintyä vakuuttavasti ja toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa luontevasti. Sinulla on rakennusalan soveltuva koulutus (DI, Insinööri AMK). Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta rakennuttamistehtävistä laajojen hankkeiden parista sekä mahdollista aikaisempaa kokemusta urakointi-/suunnittelutehtävistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan osana ammattitaitoista tiimiä mielenkiintoisessa ja kehitysmyönteisessä toimintaympäristössä, mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisen ja vastuualueen kasvattamiseen sekä kilpailukykyiset edut. Tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen sekä alan parhaat työkalut ja tekniikka. Tartu tilaisuuteen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13989. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian, kuitenkin viimeistään 12.5.2019 mennessä.

Lisätietoja: Mercuri Urval, partner Aki Hyryläinen puh. 0207 420 546 ja konsultti Santtu Rautiainen, 0207 420 516.