Projektipäällikkö saneerausmyyntiin Uudellemaalle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Projektipäällikkö saneerausmyyntiin Uudellemaalle

Alavus Ikkunat Oy sijaitsee Alavuden Rantatöysässä, on perustettu vuonna 2003, mutta samalla alueella on valmistettu puusepäntuotteita jo viime vuosisadan alusta lähtien. Vuonna 2002 tapahtuneiden yritysjärjestelyiden seurauksena vahvoja perinteitä jatkamaan perustettiin Alavus Ikkunat Oy. Alavus Ikkunoiden tuotantotilat ja pääkonttori sijaitsee Alavuden Rantatöysässä ja Alavus Ikkunat työllistää nykyään noin 100 henkilöä.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden ja Alavus Ikkunoiden välillä, ja mahdolliset yhteydenotot sekä hakemukset käsittelevät työkuormituksen pienentämiseksi Eezyn yhteyshenkilöt.

Etsimme Alavus Ikkunat Oy:lle projektipäällikköä saneerauskohteisiin tapahtuvaan myyntityöhön. Tässä työssä pääset ottamaan vetovastuun mielenkiintoisista projekteista ikkuna- ja oviratkaisujen myynnistä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä julkisivusaneerausyrityksille. Hallinnoit projektin kaikkia vaiheita aina tarjouslaskennasta projektin luovutukseen saakka.

Työnkuva on monipuolinen, joten tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja aktiivinen myynnin ammattilainen. Erilaiset kaupankäynnin haasteet eivät säikytä sinua, vaan pyrit löytämään kekseliäitäkin ratkaisuja hankalilta vaikuttaviin tilanteisiin. Kohtaat monenlaisia asiakkaita, joten nautithan aidosti erilaisista kohtaamisista sekä sytyt uusien ihmisten tapaamisesta.

Saat markkinoiden halutuimman tuotemerkin myytäväksi sekä kokeneen ja tulosnälkäisen myyntiryhmän tueksesi. Sinulta toivotaan halua ja aitoa paloa parempien myyntitulosten saavuttamiseen sekä tiimityöhenkisyyttä. Työ sisältää reissaamista vain Uudellamaalla, joten tässä työssä pääset aina myös illaksi kotiin.

Sinulta tulisi löytyä

- kokemusta saneerausmyynnistä ja projektinjohdosta vähintään viiden vuoden ajalta

- tekninen tai kaupallinen koulutustausta

- B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus

- sujuva suomen kielen taito

Palkkaus sopimuksen mukaan tuloksiin sidotun palkkausmallin mukaisesti.

Olisiko tässä paikka juuri sinulle? Jätä hakemuksesi ansioluettelosi kera ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä minuun.

Jaana Puhakka-Tanke
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 347 5325
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot