Projektipäällikkö, sähköverkko
Helen Sähköverkko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6400 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme nyt joukkoomme projektipäällikköä (sähköverkon kaapeloinnit ja sähköasemat) Käpylän toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen.

Helen Sähköverkon tiimissä vastaatte päivittäin ensiluokkaisen toimitusvarmuuden toteutumisesta Helenin pääkaupunkiseudun sähköasiakkaille. Tehtävässä toimit projektipäällikkönä 110 kV kaapelointi- ja sähköasemaprojekteissa, vastaat projektien teknistaloudellisesta suunnittelusta, hankintojen valmistelusta, kilpailutuksesta sekä toteutuksen johtamisesta. Varmistat projektien aikataulun, laadun ja huolehdit, että projekteissa pysytään tavoitteissa myös laajuuden ja kustannusten osalta.

Olethan jo kokenut alan ammattilainen? Toivomme sinulta nimittäin laajaa ymmärrystä sähköverkon investointiprosessista ja lisäksi halua kehittää sitä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta 110 kV kaapelointi- tai sähköasemaprojekteista, paineensietokykyä ja kykyä hallita suuria projektikokonaisuuksia. Odotamme sinulla soveltuvaa sähkövoimatekniikan korkeakoulututkintoa.

Toivomme sinusta reilua ja tiimityötaitoista kollegaa, joka viihtyy ohjatessaan mielenkiintoisia ja vastuullisia projekteja oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä työotteella. Meillä saa jokainen olla oma itsensä ja tuoda rohkeasti persoonaa peliin. Myös totuttuja toimintatapoja saa kyseenalaistaa ja tuoda uusia ratkaisuehdotuksia pöytään. Tiimissämme viihdytään pitkään.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Petteri Niemiseltä 7.5 klo 8-9 ja 11.5 klo 8-9. (0401529942 / etunimi.sukunimi@helen.fi).

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 16.5. mennessä.

Yhdistetään voimat!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450166
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki