(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö sähköurakointiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Helsinki

Tarjolla on monipuolinen tehtävänkuva, joka rakentuu oman osaamisesi mukaan. Tehtävässä vastuullasi on pääkaupunkiseudun uudiskerrostalojen sähköurakat.
Työntekijöidemme, yhteistyökumppaniemme ja asiakkaidemme turvallisuuden varmistaminen on osa Caverionin arkea ja johtamista. Caverionin johto ja koko henkilöstö ovat sitoutuneet noudattamaan, ylläpitämään ja kehittämään yhteisiä turvallisuussääntöjä. Projektipäällikkönä vastuullisesi kuuluu myös:
• sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
• materiaalitilaukset, lisä- ja muutostöiden hinnoittelu
• yhteistyökumppaneiden kanssa toimiminen
• vastuu projektin taloudesta ja aikataulusta
• esimiehenä toimiminen omalle asentajatiimille
Arvostamme kustannustehokasta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta sähköprojektien toteutuksesta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne työntekoon ja halu kehittyä. Me tuemme sinua matkalla ammattilaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Arto Honkarinta p. 050 560 1697. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053. #LI-TN1

Hae tehtävää 12.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.