(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö sähköurakoihin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Haemme projektipäällikköä Etelä-Pohjanmaan alueelle vastaamaan sähköurakoista. Pääset mukaan luomaan viihtyvyyttä ja hyviä olosuhteita kiinteistöjen käyttäjille. Työkohteina ovat erilaiset liike- ja toimitilakiinteistöt.

Meillä pääset osaksi huipputiimiä, joka toteuttaa asiakkaillemme. Vastaat osaltasi sähköprojektien toteuttamisesta ja taloudesta sekä toimit asentajatiimin lähiesimiehenä. Kohteet vaihtelevat ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Meille on tärkeää myös tekijöidemme jatkuva kehittäminen ja tuemmekin sinua matkalla timanttiseksi alan ammattilaiseksi.

Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat mm:

  • sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • hankinta- ja materiaalitilaukset
  • lisä- ja muutostöiden hinnoittelu
  • toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada urakointitiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Sinulla on soveltuva koulutus (sähköteknikko/insinööri) sekä useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne työntekoon ja halu kehittyä. Toimintamme koostuu pääsääntöisesti kokonaistalotekniikkaurakoista, joten kokonaistalotekniikan ymmärrys katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Risto Keskitalo, puh. 050 390 1273. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053. #LI-TN1

Hae tehtävää 22.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.