Projektipäällikkö (sähkötekniikka)
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Haemme Turkuun projektipäällikköä työskentelemään sähkötekniikan parissa sähköasemaprojekteissa. Asemapaikkasi tulee olemaan Turku, mutta toimimme valtakunnallisesti, joten tulet myös matkustamaan työn puitteissa. Tässä työssä pääset itse vaikuttamaan tehtäviisi, sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia hoitaen ja ratkaisuja luoden. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä päivittäiseen tekemiseesi osaavan tiimin tuen.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti sinulle nimettyjen projektien tai projektiosien toteutuksen johtamisesta, taloudesta ja työmaatoiminnoista. Olet mukana myynnissä, sekä tulet aktiivisesti ylläpitämään, kehittämään ja luomaan uusia asiakassuhteita alueellasi.

Tarjoamme sinulle työn kasvavassa yrityksessä, joustavat työajat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu ja oma työterveyshuolto. Caverionilla rakennetaan vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Käy tutustumassa mahdollisten tulevien työcavereidesi arkeen: www.caverion.fi/caverikirja 

Aiempi työkokemus sähkönjakelusta ja prosessisähköistyksestä on tehtävässä eduksi, mutta voit olla myös vielä urasi alkutaipaleella oleva, vastikään valmistunut sähköinsinööri tai DI, jolla on hyvä ote ja tuntemus sähkövoima- tai sähkönjakelutekniikkaan esimerkiksi opintojen myötä.

Tehtävässä viihdyt erinomaisesti, jos omaat organisointikykyä ja asiakaslähtöisen ajattelutavan, määrätietoisen työotteen sekä kyvyn johtaa projekteja tavoitteellisesti. Pyrit rakentamaan yhteistyötä ja haluat kehittää itseäsi ja osaamistasi. Sinulla on vastuullinen ote työhösi, ja pärjäät niin itsenäisessä työskentelyssä kuin tiimityössäkin. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja selvität tilanteen kuin tilanteen rauhallisella ongelmanratkaisuasenteella. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Lisätietoja tehtävästä antaa (1.10., 8.10., 15.10. tai 29.10. klo 9:00 – 12:00 välisenä aikana) Caverionilta asennuspäällikkö Seppo Hietaoja. Puh. 050 533 6783 tai sähköpostitse seppo.hietaoja@caverion.com. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.10.2021 mennessä jättämällä työhakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot