(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö sähköprojekteihin
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Haemme Helsingin kaupungin liikenneliikelaitoksen infra- ja kalustoyksikön hankepalveluihin vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä sähköprojekteihin.

Hankepalvelut rakentaa kaupungin raideliikenneympäristöä toteuttamalla kiinteistöihin, rataan, sähkönsyöttöön, erilaisiin järjestelmiin ja liikkuvaan kalustoon liittyviä investointiprojekteja. Tulet toimimaan rata- ja sähköprojektit -tiimissä ja työskentelemään sähköön liittyvien projektien parissa. Projekteissa rakennetaan uusia ja laajennetaan vanhoja järjestelmiä. Työsi kohdistuu raitioteiden ja metron sähkönsyöttöjärjestelmiin.

Projektipäällikkönä olet hankkeen johtaja ja tilaaja. Projektipäällikkö ohjaa projektien toteuttamista sekä vastaa projektien aikataulussa pysymisestä, laadusta ja kustannusten hallinnasta. Osan työajastasi vie projektien riskienhallinta ja turvallisuuden koordinoiminen. Työssäsi teet yhteistyötä eri kaupungin tahojen, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa.

Tehtäviin edellytetään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa insinöörin tutkintoa ja vähintään viiden vuoden työkokemusta koulutusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä, aloitteellista työotetta, projektiosaamista sekä hyvää suomen kielen taitoa.  IPMA-sertifiointi, kokemus joukkoliikennehankkeista sekä muu kielitaito luetaan eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan laajentuvaan kaupunkiraideliikenteeseen. Saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen sekä osallistut yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaativia projektijohtamisen asiantuntijatehtäviä. Työsi on itsenäistä, mutta tukenasi on vankka asiantuntijaryhmä. Tarjoamme mahdollisuuden lisäkoulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen (esimerkiksi IPMA-pätevyys).

Jätä hakemuksesi 22.10.2018 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain hakemukselle on 21-54-18.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimipäällikkö Jan Koskenmäki, p. 040 130 6987, jan.koskenmaki@hel.fi ja hankepäällikkö Kimmo Reiman, p. 050 310 4172, kimmo.reiman@hel.fi

HKL - Kaupungin paras liike

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.